Cales i Platges

Cala dels Pinets

Cala dels Pinets

Aquesta petita cala de sorra ficada en un sortint rocós, ubicada a Benissa. Te una altrazona que és una plataforma rocosa on també podem tombar-nos al sol. Aquest lloc té un encant especial i gaudim de boniques vistes, amb el penyal de Ifach sempre visible en l'horitzó. 

Vore més
Cala del Metge

Cala del Metge

La Cala del Metge és una preciosa cala de roques on es practica nudisme, situada a l'inici del del Parc Natural Serra Gelada, on comencen els desnivells i penya-segats enfront de la mar.

Vore més
Platja Puntes del Moro

Platja Puntes del Moro

És una platja semiurbana del la Vila Joiosa, de 210m d'extensió i 4m d'ample. Es troba entre el nou passeig marítim i una zona muntanyenca. Té dos espais més còmodes, amb grava i còdols més petits, la resta són bitlles o còdols més grans i diversos eucaliptus que ens donen ombra.

Vore més
wb_sunny   Previsió oratge i ones a Alacant   waves
Planifica la teua eixida al mar amb les millors condicions de oratge, vent i ones
*Clica en el mapa per vore més
search Buscador de cales i platges
Filtra els llocs amb les teues preferències

Esports aquàtics

Snorkel Platja La Caleta

Snorkel Platja La Caleta

En la playa de la Caleta, tenemos un excelente sitio para disfrutar del mar y practicar snorkel. Si miramos hacia el mar, la orilla derecha está llena de grandes rocas por donde sumergirnos y disfrutar de la variable oreografía que crea unos fondos marinos muy llamativos. En algunas partes veremos zonas con posidonias. 

Vore més
Snorkel en Cala del Racó

Snorkel en Cala del Racó

Esta cala tiene unos fondos rocosos muy buenos y es uno de los lugares donde se hacen cursos de buceo. Se han puesto carteles con la fauna y flora marina para que los vean los buzos noveles.

Vore més
Ruta de snorkel Tio Ximo - Serra Gelada

Ruta de snorkel Tio Ximo - Serra Gelada

Esta fascinante ruta nos llevará hasta los acantilados de la Serra Gelada observando los fondos marinos y la fauna de la costa de esta maravillosa reserva natural

Vore més
Snorkel en Cala Ambolo

Snorkel en Cala Ambolo

Es una preciosa cala situada en Jávea, sin duda, una de mis calas preferidas! Es muy buen sitio también para practicar kayak o paddle surf y explorar los alrededores con tu tabla. 

Vore més

Segueix-nos a Instagram

Les millors fotos que anem fent de peixos i altres animals i plantes marines, juntes en aquesta xarxa social

Segueix-nos a YouTube

Mira els vídeos de paisatges, fauna i flora marina al nostre canal de YouTube

Segueix-nos a Facebook

Mira les imatges de les millors cales de la costa del Mediterrani