Snorkel en platja del Xarco zona de la Torre

¿Quieres que tu anuncio se publique aquí?
3 vots

Aquesta immersió la realitzem envoltant la torre vigía del segle XVI. Tota aquesta zona tenim fons marins molt atractius amb zona de sorra i unes altres amb roca i posidònia. La part de la torre té fons rocosos amb alternança de posidònia i si t'allunyes d'ella ja comença a haver fons sorrenc.

Precioso fondo con pradera de posidonia oceánica. Banco de Salpas al fondo.

Una vegada hem envoltat la torre, després trobem una zona amb placa de roca més prop de la costa amb poc aigua pel que anirem molt pegats a la roca i veiem de prop a peixos i polps. Per a tornar, vam ser més allunyats de la costa i aquí passem per zones de fons sorrenc amb posidònia i més profunditat.

Formación rocosa rodeada de posidonea y bonitos rayos de sol atravesando el agua.

Ens trobem aigües molt netes i amb gran quantitat de vida marina: sobretot Mullessis i Salpes, Peix Verd, Corbacho, Meros i diversos Polps. Zona molt recomanable per a fer tub respirador i passar un dia de platja en un entorn molt bonic com és la Platja del Toll.

Pulpo que descubrimos entre las rocas. Su camuflaje imita cualquier color y también imita la textura de las algas que lo envuelven generando picos con su piel.

 Comenta: ¿Qué t'ha paregut l'artícle?

  Accedir   Registre

Comentaris

Qué pasada de playa, sin duda es un entorno privilegiado y natural único. Hay mucha gente que al ver la posidonia en la orilla tras un temporal lo desaprueba como si de basura se tratase , es importante hacer ver que precisamente la posidonia ayuda a tener aguas cristalinas y llenas de vida como se aprecia en vuestas fotos. Muy chulas.