Snorkel en Platja del Portet - Oest

Moraira > Alicante

Snorkel en Platja del Portet - Oest

Moraira > Alicante

Vam accedir al mar des de la part oest de la platja del Portet, darrere del petit embarcador on hi ha unes grans roques pegades al penya-segat. Ens submergirem i vam poder gaudir d'aigües molt calmades amb fons rocós i zones de posidònia intercalades.

Fons marí rocòs

Seguim al llarg, cap a la punta del Cap d’Or sense separar-nos molt de la paret de roca. A poc a poc va havent-hi més profunditat però el desnivell és suau. La major part del temps hi havia poc més de dos metres de profunditat, la qual cosa feia que poguéssim observar la fauna i flora marina sense haver de fer immersions molt profundes.

Polp camuflant-se amb el seu entorn

Vam poder gaudir de gran varietat de peixos, alguna que una altra medusa, estrelles de mar, un polp tranquil, que no va sortir corrent i que vam estar observant durant un bon temps i fins vam veure una petita morena.

Molt recomanable aquest lloc per a la pràctica de snorkel!

 Comenta: ¬ŅQu√© t'ha paregut l'art√≠cle?

  Accedir   Registre

Comentaris

Buena descripción de los accesos. El mapa con la ubicación facilita mucho llegar al lugar y las fotos de animales, como la del pulpo, ¡¡¡incitan a visitarla cuanto antes!! Espero ir pronto y poder comentar más cosas sobre el lugar. Gracias. :-D
Esta playa del Portet de Moraira es ideal para la pr√°ctica de deportes na√ļticos como sup, kayak o snorkel. Sin duda estoy descubriendo un nuevo munod a trav√©s de las fotos que public√°is en vuestra web especializada. Me llama la atenci√≥n la cantidad de pulpos que fotografiais. Es una gozada ver tanta vida marina.