Snorkel en Platja de la Fossa

Calpe > Alicante

Snorkel en Platja de la Fossa

Calpe > Alicante

Aquesta immersió practicant snorkel l'hem fet en zona nord, on acaba la Platja de la Fossa perquè té marges rocosos i normalment es veuen més peixos en aquestes zones. Hem accedit des d'unes escalinates que hi ha al passeig marítim que donen a unes roques des d'on podem saltar a l'aigua. Sempre anem amb escarpins per a poder accedir per zones així i que les roques punxegudes no siguen un impediment per a arribar a l'aigua, ni sofrim ferides als peus.

Formació rocosa intrincada i grup de Verades

Una vegada en l'aigua descobrim que gran part del fons d'aquesta platja és de roca i en algunes parts hi ha sorra. També hi ha moltes zones amb posidònia oceànica intercalades. Hem gaudit amb les formacions rocoses que s'observen, a vegades hi ha plaques, en unes altres murs i també alguns espais intrincats com un pont de pedra i molta vegetació acuática.

Hem pogut observar peixos tamborer, daurades, salpes, vaques serranes, verada, sarg imperial, peix verd i molls. Aquesta vegada no hem tingut la sort de trobar-nos amb els magnífics polps que sempre és un plaer contemplar i que a l'altre extrem, prop del penyal de Ifach sí vam poder observar en altra ocasió.

Fons marí rocós amb posidoni oceànica

Us recomanem venir a aquesta zona per a gaudir dels seus fons marins, ací podrem gaudir d'un dia de snorkel assegurat. Si es troba en mal estat el mar per l'onatge, podem anar a l'altra part del penyal a la Cala el Racó. Us recomano que cuideu d'aquests entorns, intentant no trepitjar en la mesura del possible les plantes marines en l'entrada i sortida al mar i també recollint les bosses i altres plàstics que trobem en les nostres immersions.

 Comenta: ¬ŅQu√© t'ha paregut l'art√≠cle?

  Accedir   Registre