Hi ha descripció per a aquest article en altres idiomes: menu.español

Snorkel en la Cova del Llop Marí

8 vots

Accedim ací des de la cala Cova del Llop Marí, que és una plataforma de roca a pocs metres de la cova i des d'on saltem al mar per a accedir a ella nedant. Aquest lloc, sense dubte és tota una experiència sensorial per l'espai màgic que crea aquesta cova. En primer lloc per la sensació d'estar en plena suspensió, surant sense gens d'onatge, en completa tranquil·litat. En segon lloc per la visió d'aquest espai, tant fora de l'aigua, amb el sostre i parets de la cova de rugosa roca i sota ella, sobre una manta de sorra i roca completament polida i arrodonida pel mar.

Roca a la entrada de la cova

La llum que entra en la cova, sobretot a les tardes, va mutant conforme ens endinsem fins a enfosquir-se del tot en alguns punts. Té un color blau elèctric sota l'aigua i en alguns moments sembla que estiguem en un altre planeta, en una altra part d'aquest univers. Sens dubte l'espai, l'estar submergits, la tranquil·litat de l'aigua, aquesta llum especial, ens fa oblidar-nos de tot, fins de nosaltres mateixos. Només hi ha espai per a sentir-nos meravellats per aquest espectacle natural.

Fons marí de la cova, amb la llum de la entrada al final.

Us fem especial èmfasi en què cuideu aquest entorn, no us doneu suport damunt de les roques ja que podeu matar les plantes que hi ha sobre elles i els que sembla coral que podeu veure en les fotos. Amb soles tocar-ho, podem ferir o acabar amb aquesta forma de vida, així que vos recomane que vos mantingueu a certa distància, gaudint de les vistes però sense tocar, així preservarem aquests espais naturals tan especials.

 Comenta: ¿Qué t'ha paregut l'artícle?

  Accedir   Registre