Cala Granadella

1. Cala Granadella

bookmark_border
starstarstarstarstar_half 12 vots

La Granadella, es una cala de piedras situada en un enclave natural precioso, entre acantilados y bosque de pinos encontramos esta bonita puerta al mar. 

Vore més
Cala Ambolo

2. Cala Ambolo

bookmark_border
starstarstarstarstar_half 10 vots

Se trata de una cala de piedras, nudista, en la que se permiten las mascotas, y muy bonita, actualmente cerrada por desprendimientos.

Vore més
Cueva del Llop Marí

3. Cueva del Llop Marí

bookmark_border
starstarstarstarstar_half 8 vots

Esta cueva es una auténtica experiencia snorkel 

Vore més
Cala de Dins

4. Cala de Dins

bookmark_border
starstarstarstarstar_border 8 vots

Aquesta cala està situada al sud de Xàbia, en un racó on comença la muntanya i hi ha grans penya-segats costaners. Gaudirem d'aigües tranquil·les i cristal·lines i d'un bonic lloc on passar el dia.

Vore més
Cala Blanca

5. Cala Blanca

bookmark_border
starstarstarstarstar_border 7 vots

Cala Blanca, denominada así por el color blanquecino de la piedra de sus acantilados y formada por 3 caletas unidas entre sí por el litoral, es uno de los rincones más asombrosos del municipio alicantino de Jávea.

 

Vore més
Cala Barraca o Portixol

6. Cala Barraca o Portixol

bookmark_border
starstarstarstarstar_half 6 vots

La cala Barraca o Portixol és una cala en un entronitzo preciós, situada entre el cap Cap Prim, el Cap Negre i enfront de l'Illa del Portixol. És de roques mitjanes i una part és una plataforma de roca. Tenim unes precioses cases de pescadors pintades de blanc i blau cel en portes i finestres, uns colors molt mediterranis.

Vore més