Cala Granadella

1. Cala Granadella

La Granadella, es una cala de piedras situada en un enclave natural precioso, entre acantilados y bosque de pinos encontramos esta bonita puerta al mar. 

Vore més
Cala Ambolo

2. Cala Ambolo

Se trata de una cala de piedras, nudista, en la que se permiten las mascotas, y muy bonita, actualmente cerrada por desprendimientos.

Vore més
Cueva del Llop Marí

3. Cueva del Llop Marí

Esta cueva es una auténtica experiencia snorkel 

Vore més
Cala de Dins

4. Cala de Dins

Aquesta cala està situada al sud de Xàbia, en un racó on comença la muntanya i hi ha grans penya-segats costaners. Gaudirem d'aigües tranquil·les i cristal·lines i d'un bonic lloc on passar el dia.

Vore més
Cala Blanca

5. Cala Blanca

Cala Blanca, denominada así por el color blanquecino de la piedra de sus acantilados y formada por 3 caletas unidas entre sí por el litoral, es uno de los rincones más asombrosos del municipio alicantino de Jávea.

 

Vore més
Cala Barraca o Portixol

6. Cala Barraca o Portixol

La cala Barraca o Portixol és una cala en un entronitzo preciós, situada entre el cap Cap Prim, el Cap Negre i enfront de l'Illa del Portixol. És de roques mitjanes i una part és una plataforma de roca. Tenim unes precioses cases de pescadors pintades de blanc i blau cel en portes i finestres, uns colors molt mediterranis.

Vore més