Millors cales i platges de Moraira 2021

13 vots
Platja del Portet

1. Platja del Portet

8 vots

Aquesta platja de'arena fina és considerada una de les millors platges de la Costa Blanca, per les seues aigües cristal·lines de color turquesa i per les seua orografia, que li fa tenir poc onatge.

Cala del Portixolet

2. Cala del Portixolet

1 vots

Aquesta petita cala urbana es troba al costat del port, de camí a la Platja del Portet. Està amagada en un penya-segat i accedirem a ella baixant una escalinata. Està formada per una plataforma rocosa a diferents nivells on ens podem tombar i és un bon lloc per a fer snorkel.

Cala Cap Blanc

3. Cala Cap Blanc

1 vots

Entre els municipis de Moraira i Benissa trobem cala Cap Blanc, una cala rocosa aïllada de la massificació de Moraira on gaudir de la tranquil·litat i de les aigües cristal·lines del Mediterrani. Si t'agrada el snorkel i la apnea, aquesta cala pot ser una bona opció.

Cala de L'Andragó

4. Cala de L'Andragó

1 vots

És una cala semiurbana de còdols i plataforma de roca. Encara que està molt a prop a la carretera, a restaurants i urbanitzacions, té racons en els quals et sentiràs com en plena naturalesa. A més, la zona rocosa tenen un encant especial, és un lloc únic.

Les Platgetes

5. Les Platgetes

1 vots

Les Platgetes, és un conjunt de dues cales, una de sorra daurada i una altra de còdols. Ambdues estan connectades a través de la costa per una zona rocosa. Ideal per a fer snorkel o iniciar una ruta de caiac o paddle surf.

Platja de l'Ampolla

6. Platja de l'Ampolla

1 vots

Al costat del Castell de Moraira, un petit fort construït en el segle XVIII amb la finalitat de protegir la costa de Teulada dels pirates barbarescos, es troba aquesta bonica platja de sorra fina. Les seves àmplies dimensions, 250 metres de longitud, la seva proximitat al nucli urbà i el seu fàcil accés, fan que tingui una alta ocupació durant els mesos d'estiu.