Platja de la Fossa

1. Platja de la Fossa

bookmark_border
starstarstarstarstar_border 15 vots

La platja de la Fossa o de Llevant està situada a Calp, als peus del majestuós Penyal d'Ifach, lo que la converteix en un lloc molt especial. És de sorra fina i té quasi 1km de d'extensió. La protecció del penyal fa que tingui aigües tranquil·les normalment.

Vore més
Cala el Racó

2. Cala el Racó

bookmark_border
starstarstarstarstar_half 11 vots

A los pies del monumental Peñón de Ifach, este es un enclave con preciosas vistas. Esta cala semiurbana es de grava y está delimitada por el dique de contención del puerto y el mismo peñón. Tiene una extensión de 70 metros por 20 de anchura. Tiene una afluencia media en temporada alta.

Vore més
Cala Collao o Racó del Corb

4. Cala Collao o Racó del Corb

bookmark_border
starstarstarstarstar_half 8 vots

Aquesta cala té un espectacular emplaçament, al costat de la paret de pedra que formen els elevats penya-segats de la serra del Mascarat que s'endinsen al mar fins a arribar al cap anomenat Morro de Toix. Es tracta d'una cala de difícil accés, poc visitada en la qual estarem tranquils gaudint del paisatge i els seus fons marins.

Vore més
Cala Les Urques

5. Cala Les Urques

bookmark_border
starstarstarstarstar_half 7 vots

Aquesta cala de pedres, se situa en un penya-segat prop del “Morro de Toix” amb unes vistes privilegiades de la ciutat de Calp i el seu espectacular penyal d'Ifach, que abruptament surt del mar cap al cel.

Vore més
Playa Arenal - Bol

12. Playa Arenal - Bol

bookmark_border
starstarstarstarstar_border 4 vots

La Playa del Arenal-Bol es una playa de arena fina y dorada. Con una longitud de 1.200 metros y una anchura de 40. Aquí disfrutaremos del mar y de las preciosas vistas de la bahía de Calpe, entre el Peñón de Ifach y el morro de Toix.

Vore més