92 vots
Platja de la Fossa

1. Platja de la Fossa

15 vots

La platja de la Fossa o de Llevant està situada a Calp, als peus del majestuós Penyal d'Ifach, lo que la converteix en un lloc molt especial. És de sorra fina i té quasi 1km de d'extensió. La protecció del penyal fa que tingui aigües tranquil·les normalment.

Vore més
Cala el Racó

2. Cala el Racó

11 vots

A los pies del monumental Peñón de Ifach, este es un enclave con preciosas vistas. Esta cala semiurbana es de grava y está delimitada por el dique de contención del puerto y el mismo peñón. Tiene una extensión de 70 metros por 20 de anchura. Tiene una afluencia media en temporada alta.

Vore més
Cala del Penyal

3. Cala del Penyal

10 vots

Esta pequeña cala rocosa de 100 metros de longitud y 5 metros de anchura se encuentra ubicada entre la Playa de la Fosa y el Peñón de Ifach. Es una cala naturista tranquila recomendada para el snorkel o buceo.

Vore més
Cala Collao o Racó del Corb

4. Cala Collao o Racó del Corb

8 vots

Aquesta cala té un espectacular emplaçament, al costat de la paret de pedra que formen els elevats penya-segats de la serra del Mascarat que s'endinsen al mar fins a arribar al cap anomenat Morro de Toix. Es tracta d'una cala de difícil accés, poc visitada en la qual estarem tranquils gaudint del paisatge i els seus fons marins.

Vore més
Cala Les Urques

5. Cala Les Urques

7 vots

Aquesta cala de pedres, se situa en un penya-segat prop del “Morro de Toix” amb unes vistes privilegiades de la ciutat de Calp i el seu espectacular penyal d'Ifach, que abruptament surt del mar cap al cel.

Vore més
Playa Puerto Blanco

7. Playa Puerto Blanco

6 vots

Esta pequeña playa semiurbana de arena gruesa situada al norte del puerto deportivo que le da nombre, tiene una longitud de 100 metros y una anchura de 10 metros. Es idónea para la práctica de snorkel y buceo

Vore més
Cala Cantal Roig

8. Cala Cantal Roig

6 vots

La Cala Cantal Roig, denominada así por una gran roca de color rojo que hallaremos allí mismo, se encuentra junto al puerto de Calpe, prácticamente a los pies del Peñón de Ifach, lo que nos regala unas bonitas vistas hacia este. 

Vore més
Playa Arenal - Bol

12. Playa Arenal - Bol

4 vots

La Playa del Arenal-Bol es una playa de arena fina y dorada. Con una longitud de 1.200 metros y una anchura de 40. Aquí disfrutaremos del mar y de las preciosas vistas de la bahía de Calpe, entre el Peñón de Ifach y el morro de Toix.

Vore més