Platja Puntes del Moro

Alacant > La Vila Joiosa
8 vots
Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Estem en una platja semiurbana del La Vila Joiosa, de 210m d'extensió i 4m d'ample. Es troba entre el nou passeig marítim i una zona muntanyenca. Té dos espais més còmodes, amb grava i còdols més petits, la resta són bitlles o còdols més grans.

Vista panoràmica zona nort amb eucaliptus e Illa de Benidorm al fons.

Es troba a poca distància de la platja Centre i té una ocupació molt baixa fins i tot en temporada alta pel que estarem tranquils en aquest lloc. Hi ha una zona on els veïns fan petites piscines amb roques i bitlles que protegeixen de l'onatge i són un bon lloc perquè els nens petits prenguin un bany sense que els molestin les ones. Hi ha uns quants eucaliptus que ens donen bastant ombra pegats a la platja. Disposem d'un xiringuito a l'estiu, en una part que és com una terrassa al mar i on podem gaudir de nits amb música en viu.

És un lloc molt bo per a practicar snorkel quan el mar està tranquil i podem anar nedant des d'aquí a la veïna cala de la Malladeta, passant per davant dels penya-segats i on gaudirem d'un fons marí amb plaques de roques, fons sorrencs i zones amb posidònia oceànica molt variats i amb molta vida.

És un bon lloc des d'on iniciar una ruta amb kaiak o paddle surf ja que l'aparcament està molt a prop i hi ha una costa per on baixar còmodament amb el nostre equip. Podem anar direcció a platja Centre o cap al sud cap a la platja del Paradís i si estem en forma i el vent ens ho permet, podem arribar fins a la Caleta o la platja canina del Xarco.

Zona sud de la platja amb penya-segat al fons. Detall de les aigües cristal·lines y fons marí rocós. 

Si ens agrada passejar, podem pujar a la petita muntanya que hi ha al costat de la platja i fer una visita al jaciment de la Malladeta, on hi ha restes de cases. Va ser un santuari iber i posteriorment romà i punt d'observació dels cicles solars que indicaven l'inici de les collites. Si el sol surt pegat a l'Illa de Benidorm estem en un dels equinoccios. També veurem en el camí la Vila Giacomina i diversos punts elevats des d'on observar el mar, la costa i bones vistes on contemplar la sortida i ocàs del sol.

Disposem d'un pàrquing públic d'unes 10 places just al costat i una avinguda amb aparcaments a l'ombra d'arbres en la zona contigua.

Pots veure tots els bars o restaurants de La Vila Joiosa a ElTenedor.es

Reseserva allotjament prop de Platja Puntes del Moro a Blue Line ApartaHotel - Don Pablo Zercabeds - La Punta Colors - La Punta - Gasparot. Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de La Vila Joiosa a Booking.com

Serveis

Aparcament
Amb bar o restaurant
Zona camper

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

7 Fotografies

  Clubs i negocis a La Vila Joiosa

Comentaris

Todavía no he tenido la oportunidad de remar en esta cala de Villajoyosa, pero sin duda tras leer el artículo estoy motivado a pasar por ella junto a mi inseparable SUP board. Sin duda, la facilidad de acceso sumado a unas aguas cristalinas, fondos de posidonia y mucha vida marina hacen de esta cala un destino que no se puede olvidar.
La Playa Puntas del Moro tiene un entorno semiurbano y montañoso, con una composición de roca y con un oleaje moderado. Lo bueno de esta playa es que es bastante limpia ya que se limpia con regularidad y también hay distintas zonas para comer y beber con buena calidad.