Platja Portet Blanc

Alacant > Calp
9 vots

Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Aquesta petita platja semiurbana de sorra daurada, situada al nord del port esportiu que li dóna nom, té una longitud de 100m i una amplària de 10m. Te una zona amb palmeres que ens protegeixen del sol. Al tenir un espigó que frena l'onatge així que trobarem aigues tranquiles en aquesta platja. Açò fa que siga ideal per a anar amb xiquets.

Panorámica de la playa.

Si ets amant del busseig i el snorkel, estàs de sort. La preciosa aigua turquesa i cristal·lina del Mediterrani que banya els seus fons rocosos i les prades de posidònia, la converteixen en la llar de moltes espècies. A més, l'espigó que trobarem en aquest lloc protegeix el port i la platja dels corrents, per la qual cosa trobarem una mar tranquil·la amb freqüència.

Primera línea de playa con el peñón de Ifach al fondo.

Referent a el estacionament, podrem fer-lo en un pàrquing de 5 places just al costat de la platja i altres 30 una mica més allunyades, en la zona del port.

La fàcil accessibilitat ens permetrà portar el caiac o taula de paddle surf fins a la platja e iniciar des d'aquí una ruta mentre gaudim d'unes boniques vistes al Penyal de Ifach, el qual trobarem enfront d'aquesta platja.

Si busques descansar amb un dia de platja i fugir de la massificació, Port Blanc és el teu racó.

Pots veure tots els bars o restaurants de Calp a ElTenedor.es

Reseserva allotjament prop de Platja Portet Blanc a Abahana Villas Timeris - Brisa Plusholidays - Ocaso Plusholidays - Maryvilla Inspiración - Maryvilla Inspiración - Villa Acapulco - Canuta Baja - Villa Axel - Villa Tatiana - Pineda. Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de Calp a Booking.com

Serveis

Aparcament

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

8 Fotografies

Comentaris

La Playa Puerto Blanco es una playa semiurbana en la que se mezcla la arena gruesa y pequeños cantos rodados, sus fondos rocosos son ricos en flora y fauna marina y hacen que esta playa sea bastante interesante a la hora de visitarla