Platja del Xarco

Alacant > La Vila Joiosa
11 vots
Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

La platja del Xarco és una platja de cudols amb una torre de vigilància del S. XVII molt característica. És una platja amb bastant extensió dividida en dues per un monticle central, però que permet l'accés entre les dues parts. Es troba en el terme municipal de la Vila Joiosa, però està bastant separada del nucli urbà en direcció a Alacant.

Vista panorámica de la playa

Amb el mar en calma, disposa d'unes aigües cristal·lines, molt recomanables per a la pràctica de snorkel o busseig, també té vistes molt bones per fer rutes de kayak o paddle surf.

Disposa de dues zones rocoses molt riques en fauna i molt atractives en tots dos costats, la que es troba sota la torre té uns espigons naturals de roca a l'altre costat de la ubicació d'aquesta, i als quals es pot accedir també a peu per una senda que creua per la part més cap a terra del terreny de la Torre.

No hay descripción de la imagen, inserta una

Està catalogada com playacan pel que s'admeten mascotes i hi ha un gran descampat de terra on poder deixar el cotxe amb una capacitat molt més elevada del nombre de cotxes que arriben normalment, així que no tindrem problema per a aparcar just al costat de la platja.

Pots veure tots els bars o restaurants de La Vila Joiosa a ElTenedor.es

Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de La Vila Joiosa a Booking.com

Serveis

Aparcament
Es permeten gossos
Zona camper

Esports aquàtics recomanats par a fer a Platja del Xarco, per altres usuaris.

Snorkel (2) Apnea (1) Paddle Surf (2) Kayak (2)

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre

Comentaris

Interessant com a cala i també des del punt de vista del patrimoni per la torre. A l'estiu va molta gent; massa, diria jo, fins i tot a passar el dia. Així i tot, em porta records entranyables, ja que la conec des de xicoteta perquè hi anava amb la família.
Es mi playa favorita, tengo fotos en sus piedras desde que gateaba, domingos familiares !!!
De acceso no fácil, se trata de una playa tranquila donde puedes pasar el día con tu perro pues está permitido en la zona de la derecha, la zona izq está exclusivamente destinada a personas. Lo más destacable de mi estancia fue los grandes campos de algas que hay, pues se presta a la realización de snorkel
Esta espectacular cala tiene todo lo que se puede buscar para disfrutar de una gran salida de padel surf - SUP. Acceso facil a la playa y entrada segura al mar, fondos cristalinos y fondos de posidonia y arena. El litoral nos permite recorrer la costa por tramos de playa para llegar a una zona de acantilados donde podremos navegar sin mayor peligro. Una cala muy recomendable. Además podemos disfrutar de nuestra salida con nuestro perro ;)