Platja del Torres

Alacant > La Vila Joiosa
11 vots
Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

La platja del Torres és de gran extensió, de grava i còdols una mica més grans segons la zona. Tenim dues badies, una al nord de major grandària i una altra al sud, delimitades per penya-segats de roques i una cosa característica, que la fa especial respecte a altres cales, que és el fet de disposar d'una zona amb arbres, sobretot eucaliptus, que fan que ens pugam protegir del dur sol de mig dia i poder menjar a manera de pícnic baix la seua ombra. Darrere de la platja, hi ha una avinguda amb una vora on  poder asseure còmodament. També disposa de diversos punts amb dutxes per als peus.

Vista panorámica de la playa

És un bon lloc per a practicar snorkel, hi ha zones molt boniques on gaudir del fons marí. La part del centre no l'he explorat però en els extrems, en la part dels penya-segats tenim una bona conjunció de sorra, posidònia i zones rocoses que creen bonics espais en els quals delectar-nos, explorar i observar l'abundant fauna marina. En tots dos costats, a vegades trobarem gent pescant i haurem d'anar en cura perquè pot ser que hi hagi motos d'aigua recorrent aquestes zones. Cal anar amb la boia de senyalització o anar amb molta cura, sempre pegats el màxim possible a la costa si sortim de la zona de platja i anem pels penya-segats. Sobretot la part nord, és molt bon lloc per a anar amb kaiak o paddle surf i recórrer esta zona de la costa de penya-segats rocosos i multitud d’interessants racons.

Molta gent ve fins a la part nord d'aquesta platja, per a poder fer una bonica ruta a peu que voreja la costa i arriba fins a la cala Finestrat. A meitat camí es troba la cala nudista Racó de Conill i una mica abans d'arribar a Benidorm tenim una torre medieval que tenia finalitats defensives anomenada Torre de l'Aguiló.

Vistas panorámicas de la playa, desde la parte norte

Per a arribar fins ací tenim dues entrades amb les quals podem arribar amb cotxe a tots dos extrems de la platja. Un de pista de terra al sud i un altre asfaltat amb zona per a aparcar en bateria al nord. En la zona tenim el càmping Torres, que funciona durant tot l'any i en el qual es pot acampar o anar amb caravana. Disposa de bar i en els mesos d'estiu fan espectacles musicals. També durant aquests mesos hi ha un quiosquet amb taules a l'ombra dels arbres on prendre un refresc i gaudir de les vistes al mar.

Un altre atractiu d'aquesta platja, és el monument funerari romà, dit la Torre de Sant Josep, el de major grandària de tota la península Ibèrica. Això ho feia gent adinerada de l'època, prop dels camins per a que la gent en passar per ells els recordés.

Pots veure tots els bars o restaurants de La Vila Joiosa a ElTenedor.es

Reseserva allotjament prop de Platja del Torres a Camping el Torres - Ros & Rub - Apartamento frente al Mar. Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de La Vila Joiosa a Booking.com

Serveis

Aparcament
Amb bar o restaurant
Zona camper
Llavapeus
Socorrista
Zona amb arbres

Esports aquàtics recomanats par a fer a Platja del Torres, per altres usuaris.

Snorkel (1) Busseig (1) Paddle Surf (1) Kayak (1)

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre

Comentaris

Idéal para hacer snorkel !! Es una cala muy preciosa a donde se puede hacer pic-nic a la sombra de los árboles. Es una pasada.
En esta cala he encontrado siempre gran cantidad de grupos de peces, entre otros siempre hay obladas, salpias, alguna tilapia y si buscas puedes ver algún tímido pulpo escondido.
La Playa de Torres es una playa mediterránea de rocas donde relajarse y disfrutar del sonido del mar. Es tranquila, ordenada, con poco trafico y excelente acceso. Cerca de ella hay diferentes chiringuitos con buena calidad con bebidas premium y una carta rica y variada
Para los amantes del senderismo, unos caminos por allí espectaculares.... con siempre el mar al lado ❤