Platja del Paradís

Alacant > La Vila Joiosa
9 vots
Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Aquesta platja és de grava mitjana amb zones de sorra i és una de les més visitades de La Vila Joiosa, encara així, té una ocupació mitjana ja que té un quilòmetre d'extensió i 26 metres d'ample, per la qual cosa estarem tranquils sense aglomeracions.

Una de les seves característiques és que és semi-urbana, tenim una urbanització i edificis darrere d'ella però el seu paisatge és completament natural, i com el seu nom indica, paradisíac. Ens trobem en una zona amb unes vistes precioses, adornada amb palmeres al llarg de tota la seva extensió. La grava sol crear, inclòs en dies de poc onatge, núvols de pols que fan que el mar tingui color turquesa que ens recorda al carib. La platja està delimitada per penya-segats rocosos.

Vista panorámica desde el acantilado sur. Fondos rocosos buenos para practicar snorkel en esa zona.

En temporada alta disposem de molts serveis: dos xiringuitos (dia i nit), vigilància, lloguer d'ombrel·les i hamaques, accés per a minusvàlids, llavapeus i un gran aparcament. També tenim el càmping Paraiso on podem llogar kayaks i taules de paddle surf i passar la nit amb la nostra caravana, furgoneta, camper o tenda de campanya.

Per als aficcionats al snorkel, hi ha una zona al nord, sota la petita muntanya on es troba el jaciment iber del Santuari de la Malladeta, on gaudirem de fons marins molt variats amb roques i sorra, prades de posidònia oceànica i molta vida marina que s'estén fins a la Cala de la Punta del Moro. Al sud tenim una petita zona de penya-segats rocosos i el seu fons és molt bonic d'observar. També podem anar caminant i recórrer tota aquesta zona des d'on tindrem unes vistes elevades molt bones d'aquesta part de la costa i veurem la preciosa Vila Giacomina, ara deteriorada, però s'espera que l'ajuntament la restaure.

Vista a peu de platja del penya-segat que marca la fi de la platja.

També tenim bones rutes per a kayak o paddle surf, tant cap al nord, passant per l'espai entre penya-segats que crea la cala de la Malladeta, com cap al sud on gaudirem de la vista de nombroses cales separades per penya-segats de roca arrodonida i sinuosa com són: la Cala del Bol Nou, Platja del Esparrelló, Platja La Caleta, i a una mica més de distància la Platja del Xarco, presidida per una preciosa torre vigía.

L'accés a aquesta platja és molt bo ja que disposem d'una zona amb pàrquing públic molt gran just al costat de la platja, encara que això sí, de sorra i sense cap ombra. També podem accedir a la platja amb la línia 1 del TRAM, tramvia que arriba des de Benidorm o Alacant en l'estació Paradís amb freqüències cada mitja hora.

Pots veure tots els bars o restaurants de La Vila Joiosa a ElTenedor.es

Reseserva allotjament prop de Platja del Paradís a Vila Paradis 10 - Vila Paradis 17 - Vila Paradis 21b - Vila Paradis 2b - Sainvi 39C - Sainvi 7D - Playa Paraiso - Playa Paraiso 31D - Partida Paraiso 8E - El Artista - Playa Paraiso - Vista al Mar Soleil. Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de La Vila Joiosa a Booking.com

Serveis

Bandera Blava
Aparcament
Amb bar o restaurant
Zona camper
Ombrel·les i gandules
Llavapeus
Socorrista
Papereres

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

7 Fotografies

  Clubs i negocis a La Vila Joiosa

Comentaris

Esta playa es una de las más bonitas de Villajoyosa. Siendo de un buen tamaño, no hay mucha gente. Ideal para pasar el día. Hay dos chiringuitos estupendos. Para bañarse lo mejor es no olvidarse de las cangrejeras. Hay mucha profundidad cerca de la orilla, y corrientes.
La Playa Paraiso como así su nombre indica, es uno de los paraísos de la comunidad, consta con una perfecta serenidad ya que esta poco concurrida y es una playa bastante amplia y está bastante bien para ir a tomar algo en los dos chiringuitos que hay en la propia playa.