Platja de Llevant

Alacant > Benidorm
2 vots
Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Benidorm és el municipi més turístic de la província d'Alacant. També coneguda com la capital de la Costa Blanca. Un dels seus majors atractius és sens dubte les seves platges: la Platja de Llevant i la Platja de Ponent, denominades així segons per on surt i s'amaga el sol. Estan separades entre si per la punta de Canfali, en el centre de Benidorm, on trobarem el Mirador de punta de Canfali, també conegut com a balcó del Mediterrani i en el qual podrem gaudir d'unes vistes precioses a la mar. Sota aquest mirador, trobarem també la Cala del Mal Pas.

La Platja de Llevant és una de les platges d'arena fina més conegudes de tota Europa. Està situada al costat del Racó de Loix i limita al nord amb la Punta Pinet de la  Serra Gelada i pel costat sud amb la Punta Canfali on es troba el centre de Benidorm. Compta amb una longitud de més de 2 quilòmetres i una amplària mitjana d'uns 55 metres. Açò fa que, malgrat que la platja puga estar abarrotada des de la matinada, no tingues problemes per a trobar algun espai encara que arribis més tard.

Vista panorámica desde el rincón de Loix con el Puig Campana al fondo.

Les platges de Benidorm apunten cap al sud. Aquesta és l'explicació del seu especial microclima amb suaus temperatures i que, a diferència d'altres localitats costaneres valencianes, reb més hores de sol.

Aquesta platja urbana, formada per una extensió de fina i daurada sorra i de fàcil accés per carrer, compta amb una aigua clara, poc profunda i relativament abrigada de l'onatge, la qual cosa la fa perfecta per a famílies amb nens. Sí que és cert que si caminem mar endins trobarem una franja pedregosa coberta d'algues/molsa, amb la qual és fàcil relliscar-se. Malgrat això, no necessari l'ús d'escarpins o calçat similar.

Mirador del Mediterráneo que divide a la Cala del Mal Pas y la Playa de Levante

Disposa de multitud de SERVEIS, entre ells:

- Dutxes, lloguer de gandules, accés per a persones amb mobilitat reduïda, servei de rescat, zones de jocs infantils (també en l'aigua, amb plataformes flotants i tobogans)

- Lloguer de material nàutic (motos d'aigua, windsurf, esquí aquàtic, wakeboard, embarcacions a pedals, vol nàutic).

Detalle a pié de playa de las palmeras, sombrillas y hamacas de alquiler.

L'aparcament gratuït és complicat trobar en temporada alta. Per a això Benidorm compta amb zona blava, encara que en els mesos de juliol i agost, sobretot els caps de setmana, és més difícil de trobar lloc. A mesura que ens anem allunyant de la platja, més possibilitat d'estacionar.

La Platja de llevant no compta amb quiosquets, però això no és un problema pel fet que aquesta platja compta amb un gran passeig marítim que recorre tota l'extensió de la platja replet de tota classe de restaurants, bars, gelateries, cafeteries, pubs i àrees comercials, així com la zona d'oci nocturn més coneguda.

En Llevant és on trobaràs una major concentració d'hotels i apartaments, de més a menys assequibles.

Sens dubte, és una platja completa destinada al turisme i a que la gent gaudeixca de la mar i oci de qualsevol tipus.

Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de Benidorm a Booking.com

Serveis

Bandera Blava
Aparcament
Amb bar o restaurant

Esports aquàtics recomanats par a fer a Platja de Llevant, per altres usuaris.

Paddle Surf (1) Kayak (1)

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

4 Fotografies