Platja de l'Esparrell贸

Alacant > La Vila Joiosa
11 vots
Nudista
Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Aquesta platja nudista i semiurbana de La Vila Joiosa és un autèntic paradís. Està ficada entre unes formacions rocoses arrodonides i sinuoses, amb singulars formes que la fan un lloc especial i únic, un paradís. Té una longitud de 220 metres amb zones més amples que unes altres, en alguns punts pot arribar als 30 metres creant àmplies zones on prendre el sol. És de grava molt fina pel que es pot caminar per ella sense molta molèstia, encara que sempre recomanem escarpins per a major comoditat.

Panoràmica de la platja i la seua costa amb peculiars penya-segats.

Está situada entre la Cala del Bol Nou y La Caleta, amb un sortint rocós d'uns 10 metres que les divideix i on es troba situat el Hotel Servigroup Montíboli. Es, junt a La Cala Racó de Conill, una de las platges de tradició nudista de major renom de la Costa Blanca. Sense dubte, el preciós paissatge de les dos, ha contribuït en molt a això siga així.

Vistes de la platja des del sud-oest.

Es troba a una distància de 3km de centre de La Vila Joiosa y no disposa de ningún servei ni restaurants a prop. Si que hi ha varis hotels que se'han construït a voltant d'aquest fantàstic enclau. alrededor de este fantástico enclavament, como l'hotel Buccara Villa Siroco Montíboli que trobem a la entrada de la platja, a primera línea de costa. També l'Hotel Villa Jambo, situat a dalt de la platja i que disposa d'una escalinata d'accés a ella.

Inici de la platja amb vista cap a l'Hotel Buccara Vila Siroco Montiboli, amb una part arrodonida que s'assembla al les torres de guaita antigues.

Aquesta platja, a part de ser ideal per a practicar nudisme, donar-nos un bany i prendre el sol,  és molt interessant per a la pràctica de snorkel, sobretot la part esquerra mirant a la mar. Hi ha un penya-segat on trobarem interessants fons rocosos amb molta vida. Per la part sud-oest davant de la Caleta i continuant més enllà, també trobarem preciosos fons. En la part de la platja podem ressaltar alguna zona petita amb posidònia oceànica, però predominantment de fons arenós.

Detall la platja nudista i de banyistes gaudint d'ella.

Es pot accedir amb kayak o paddle surf però per l'estret de l'entrada, les escalinates i també per respecte als nudistes, recomanem accedir a la mar en la Cala de Bol Nou que disposa d'un millor accés i está molt a prop. Sense dubte aquesta zona de penya-segats, te un paissatge preciós i molt interessant per a realitzar una ruta navegant per la costa, fins arribar a La Cala del Xarco amb la característica torre de guaita.

Entrada al paradís que és aquesta platja nudista amb abundant vegetació.

Quant a l'aparcament, el carrer de la urbanització que arriba a la platja, té bastant zones on aparcar, i en la zona més alta, un petit descampat. Hi ha un aparcament públic i gratuït, que encara que està quasi damunt de la platja, com el tramvia passa per davant i no hi ha accés directe, hem de caminar quasi 900 metres.

Si eres naturista i t'agrada practicar el nudisme, no pots perdre't aquesta preciosa platja!

Pots veure tots els bars o restaurants de La Vila Joiosa a ElTenedor.es

Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de La Vila Joiosa a Booking.com

Serveis

Aparcament
Nudista
Socorrista
Papereres

Esports aqu脿tics recomanats par a fer a Platja de l'Esparrell贸, per altres usuaris.

Snorkel (1) Paddle Surf (1) Kayak (1)

 Explica la teua experi猫ncia en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colecci贸n H20 eco-friendly

8 Fotografies

  Clubs i negocis a La Vila Joiosa

Comentaris

Molt agradable. A pesar que en ple estiu hi ha gent, s'hi pot estar tranquil路lament, ja que no sol ser turisme molest o poc respectu贸s. I quan la mar est脿 forta, encara est脿 m茅s tranquil路la, ja que la seua morfologia fa que coste un poc accedir a tota la cala.
La Playa L鈥 Esparrell贸 en Villajoyosa es una playa escondida, se llega por unos caminitos entre chalets y jardines y bajando por unas escaleras construidas a posta para acceder a ella. No es de arena, es de piedras blancas, lo que hace que el agua tenga un color especial, azul-turquesa, y que se mantenga limpia de algas. Tiene unos 500m de ancha, con recobecos a un lado y a otro para mantener la privacidad que se supone que tienen esta clase de playas naturistas. Una de las mejores playas sin duda de este pueblecito tan famoso en la costa blanca鈥