Platja Ciutat

Alacant > La Vila Joiosa

Platja Ciutat

Alacant > La Vila Joiosa

La platja Centre o Ciutat a la Vila Joiosa, de 1190m d'extensió, 30m d'ample i de sorra fina, comença enfront de les colorides cases del barri antic i acaba en el port esportiu i pesquer. Aquesta platja urbana ens captivarà, tant per la qualitat de les seves aigües, com pel seu bonic paisatge, amb un passeig marítim i conjunts de palmeres que ens permeten protegir-nos del sol. Imprescindible si veniu aquí, fer un volt per a veure els carrerons del seu centre històric, zona emmurallada i el seu museu VilaMuseu, per a conèixer la història de l'antiga Allon, important ciutat romana.

Vista panoràmica des de l'espigó del sud.

És la ciutat veïna de Benidorm, però aquí el turisme és molt més equilibrat i no tindrem les aglomeracions de les seves platges. En temporada alta té serveis de vigilància, primers auxilis, wc, passarel·les de fusta, parc de jocs per a nens, xarxes de voleibol, castell inflable en el mar, lloguer d'hamaques i ombrel·les, dutxa de peus i accés per a minusvàlids. En la part sud tenim lloguer de motos d'aigua, paddle surf i kayak.

En el port esportiu tenim el centre de busseig Ali-Sub amb els quals podràs anar a visitar, entre altres llocs, el derelicte romà Bou Ferrer que porta 2000 anys sota el mar, una escola de vela i també podem llogar motos d'aigua o sortir en tour amb vaixell cap a l'Illa de Benidorm.

Encara que aquesta platja és de sorra, els que us agrade practicar snorkel teniu diversos punts molt bons per a practicar-ho. El primer és l'espigó sud, on tenim roques a poca profunditat i podem veure multitud de peixos. D'aquí fins a la zona centre és tot fons sorrenc, per la qual cosa no podrem observar moltes coses. Després des del centre, on es munta el castell inflable fins a l'espigó nord, tenim zones rocoses, fons sorrenc i prades de posidònia oceànica intercalades. Molt recomanable aquesta zona.

Zona de palmeres on protegir-se del sol.

Hi ha un passeig marítim que recorre tota la platja i on podem trobar tot tipus de restaurants que ofereixen multitud de varietat gastronòmica concentrats entre el barri antic i la zona centro. També en la zona limítrofa al port trobem bastants restaurants. Hi ha diversos hotels al llarg de la platja i on allotjar-nos en aquest municipi.

Disposem d'un pàrquing públic just al costat de l'espigó sud de la platja, en un descampat enfront del mar bastant gran. En la zona del port, la continuació del passeig marítim disposa d'alguns aparcaments també.

activitat.esports_recomanats

Snorkel (1) Paddle Surf (1) Kayak (1) Surf (1) Kite Surf (1)

 Explica la teua experiència en aquest lloc

Comentaris

Un fondo marítimo muy precioso!! Me tarda de repetir de nuevo una otra excursión. :)
Playa bastante concurrida muy recomendada para observar el desembarco moro, celebración turística muy interesante. En cuanto a la playa se presta de numerosos servicios, como alquiler de náuticos, hamacas, zona infantil... entre otros. Aguas muy tranquilas