Hi ha descripció per a aquest article en altres idiomes: menu.español menu.français
¿Quieres que tu anuncio se publique aquí?

▷ Cales i Platges a Denia 🌊

Platges de Denia

Playa Punta del Raset

5 vots
Playa Punta del Raset

La Playa de la Punta del Raset, también conocida como el Cagarritar, es la primera playa de las zona de Les Marines, Dénia. Está ubicada junto al muelle del puerto, donde se encuentra el Club Náutico y el puerto deportivo, lo que hace que esté protegida del viento. Tiene una longitud de aproximadamente 1 kilómetro y una anchura de 80 metros. 

Vore més

Playa Marineta Casiana

5 vots
Playa Marineta Casiana

La Marineta Casiana es una playa balizada perteneciente al municipio de Dénia, concretamente al tramo de Les Rotes, siendo ésta la única de arena. Tiene una longitud aproximada de 1 kilómetro y una anchura de 30 metros. Es ideal para el ocio. 

Vore més

Playa Les Marines

5 vots

La Playa de Les Marines, situada en el municipio alicantino de Dénia y perteneciente al tramo de Les Marines, es una playa de arena dorada la cual limita al norte con el Barranco de L'Alter y al sur con el Barranco del Ragatxo. Tiene una longitud de aproximadamente 2 kilómetros y una anchura de 30 metros.

Vore més
Hotels a Denia

Troba el teu hotel en Denia i gaudeix de les teues vacances prop de la mar. Hem fet una selecció dels hotels i allotjaments més pròxims a cada platja de Denia, perquè t'arribe la brisa de la mar a la teua habitació.

Reserva el teu allotjament en Denia

Playa la Almadraba

6 vots
Playa la Almadraba

La Playa de la Almadraba, está ubicada en la zona de Les Marines, Dénia. Tiene una longitud de de 2,9 kilómetros aproximadamente y está formada por un bonito arenal dorado que se alterna con bolos de cantos rodados

Vore més

Playa de les Deveses

7 vots
Playa de les Deveses

la Playa de Les Deveses, situada en la zona de Les Marines, es la primera playa de la Costa Blanca. En ella se alternan tramos de arena con dunas y vegetación natural. Sus 4870 metros de longitud y sus 50 aproximadamente de anchura, la convierten en la más larga de Dénia. 

Vore més

Playa Les Bovetes

7 vots

La Playa de Les Bovetes, situada en el municipio alicantino de Dénia y ubicada en la zona de Les Marines, es playa de arena dorada y aguas tranquilas, con aproximadamente 1.800 metros de longitud y unos 80 de anchura

Vore més
Esports d'aventura i altres plans en Denia

Reserva les teues activitats d'aventura i plans per a gaudir al màxim de la mar. Hem fet una selecció dels millors plans en Denia perquè només hages de triar el que més t'agrade.

Veure totes les activitats i plans de Denia

Playa de Els Molins

6 vots
Playa de Els Molins

La Playa de Els Molins es una playa de arena situada en la zona de Les Marines. Cuenta con gran una extensión de 2.700 metros de longitud y una anchura media de 75 metros. Ésto unido a que está apartada del núcleo urbano, hace que sea una playa poco masificada. 

Vore més

Cales de Denia

Cala Aïgua Dolça

7 vots
Cala Aïgua Dolça
Nudista

Es una cala nudista o mixta de rocas y bolos que se encuentra en un ambiente natural y tiene poca ocupación, incluso en temporada alta. Está situada en una zona montañosa, entre dos salientes rocosos que la protegen y crean un rincón natural encantador. Tiene una gran plataforma de roca y una pequeña cueva con dos entrantes.

Vore més

Cala Arenetes - Les Rotes

6 vots
Cala Arenetes - Les Rotes

Les Arenetes, también conocida como “Final de Les Rotes”, es una pequeña playa rocosa de unos 300 metros de extensión. Se encuentra  en la Reserva Marina del Cabo de San Antonio, declarado lugar de interés por sus microrreservas. Los meses de verano sufre algo de masificación.

Vore més

La Cova Tallada

6 vots
La Cova Tallada

És un conjunt de coves i galeries d'una el que va ser una antiga pedrera que es va usar des del segle XII. Ara és un espai natural molt visitat on gaudir de la mar. Es pot arribar caminant i amb caiac o paddle surf.

Vore més

Cala El Trampolí - Les Rotes

6 vots
Cala El Trampolí - Les Rotes

La Cala del Trampolí, la forma una cala de cantos rodados de unos 50 metros y en alrededores una plataforma rocosa desde la que se puede acceder al mar. Dispone de un trampolín al mar, que le da el nombre y una torre de vigilancia.

Vore més

Cala la Punta Negra - Les Rotes

5 vots
Cala la Punta Negra - Les Rotes

Esta cala rocosa dienense se encuentra en el tramo de Les Rotes. Cuenta con la una longitud de 1.400 metros y una anchura media de 20 metros. Sus aguas cristalinas turquesa junto con el marrón de sus rocas, le aportan una belleza especial.

Vore més

Esports d'aventura i altres plans en Denia

Reserva les teues activitats d'aventura i plans per a gaudir al màxim de la mar. Hem fet una selecció dels millors plans en Denia perquè només hages de triar el que més t'agrade.

  Veure totes les activitats i plans de Denia

Descobreix la costa i els fons marins de Denia

Ací pots veure les millors rutes de caiac, paddle surf o immersions en tub respirador, apnea i busseig en Denia que hem pujat la comunitat de 7 Mars. Coneix la costa i els fascinants fons marins de Denia abans de visitar-los. El teu també pots pujar les teues eixides a la mar i compartir-les amb la comunitat.

Snorkel Paddle Surf

Previsió del oratge a Denia

¿Quieres que tu anuncio se publique aquí?

Preguntes freqüents

Quines són les millors platges i cales de Denia?

¿Quines son les millors cales a Denia?

¿Quines platges i cales de Denia són millors per a anar en família amb nens petits?

Llistat de cales i platges de Denia que tenen algunes condicions que les fan bones per a anar famílies amb nens. Valorem la comoditat de la sorra fina, que tinguin zones de jocs, que el desnivell d'entrada a la mar sigui poc pronunciat o que tingui aparcament a prop i bon accés a la platja.

¿Quins hotels o allotjaments puc trobar a Denia?

Vos deixem un llistat amb hotels, apartaments i altres allotjaments que hi ha a prop de Denia.

 • Reservar allotjament a Denia
 • Mapa Booking
 • Hotel MR Les Rotes
 • Hotel Palau Verd
 • Apartament Las Rotas
 • Chalet Splendid Villa
 • Chalet Luxurious Villa
 • Chalet Villa Midama
 • Chalet Magic Sea View
 • Hotel la Raconà
 • Hotel Parque Denia
 • Apartament La Racona
 • Chalet Villa Irena
 • Chalet Paz y Mar
 • Casa Rota Ametler
 • Chalet Holiday Home
 • Chalet Open Sky Villa
 • Apartament Las Rotas II
 • Casa Doble Diez
 • Casa Rota Esperanza
 • Chalet Denia Villa
 • Chalet Villa Lleó
 • Casa Barranc del Monyo
 • Booking LINK muni

¿Quines platges i cales de Denia tenen bandera blava?

¿Quines platges i cales de Denia disposen de quiosquet, bars o restaurants?

¿Quines platges i cales de Denia son nudistes?

Llistat de cales i platges de Denia són naturistes i s'està permès el nudisme:

¿Quines platges i cales de Denia tenen càmping?

Llistat de cales i platges de Denia que disposen prop de càmpings o zona d'acampada lliure.

¿Quines platges i cales de Denia són millors per a fer snorkel?

Llistat de cales i platges de Denia que recomanem per a practicar snorkel pels seus fons marins, la riquesa de la seva fauna o la qualitat de les seves aigües.

¿Quines platges i cales de Denia són millors per a iniciar una travessia de caiac o paddle surf?

Llistat de cales i platges de Denia que recomanem per a iniciar una ruta o travessia en taula de SUP (paddle surf) o en caiac. Per a això tenim en compte que tingui aparcament a prop i tingui bon accés fins al lloc i també que hi hagi rutes amb vista interessants.