▷ Cales de Benidorm 🌊

Cala Finestrat

9 vots
Cala Finestrat

Cala d'arena en la qual a banda i banda trobem penya-segats de roques i una pineda que crea un espai natural especial i un paisatge amb molt d'encant. Ací podrem gaudir d'un dia de platja amb totes les comoditats en estar en una zona urbanitzada.

Vore més

Cala del Tio Ximo

9 vots
Cala del Tio Ximo

La cala del Tio Ximo, és una cala de pedres d'uns deu metres d'ample i altres vint de llarg i amb formacions rocoses a banda i banda. Es troba molt prop de Benidorm, on acaba la platja de Llevant, darrere de la Punta del Pinet, als peus de la part sud del parc natural de la serra Gelada.

Vore més

Cala Almadraba

9 vots
Cala Almadraba
Nudista

És una cala nudista de sorra fina i zona de roques i còdols dins del Parc Natural de Serra Gelada. És un espai natural preciós, amb un paisatge rocós i amb bosc de pins, no pareix que estigam a Benidorm.

Vore més
Hotels a Benidorm

Troba el teu hotel en Benidorm i gaudeix de les teues vacances prop de la mar. Hem fet una selecció dels hotels i allotjaments més pròxims a cada platja de Benidorm, perquè t'arribe la brisa de la mar a la teua habitació.

Reserva el teu allotjament en Benidorm

Cala del Mal Pas

4 vots
Cala del Mal Pas

Aquesta cala urbana de 120 metres de longitud. Té una sorra daurada i fina i poc desnivell en entrar al mar. Protegida per un penya-segat de l'onatge i del vent, just al costat del centre històric de Benidorm. Ací es es troba el mirador conegut com el balcó del Mediterrani.

Vore més

Illa de Benidorm

2 vots
Illa de Benidorm

L'Illa de Benidorm, també coneguda com a illa dels periodistes, és un petit illot. Es considera que és una continuació de la Serra Gelada. Es troba enfront de la costa de Benidorm i posseeix un elevat interès paisatgístic, ecològic i mediambiental.

Vore més

Mapa amb les ubicacions

Esports d'aventura i altres plans en Benidorm

Reserva les teues activitats d'aventura i plans per a gaudir al màxim de la mar. Hem fet una selecció dels millors plans en Benidorm perquè només hages de triar el que més t'agrade.

  Veure totes les activitats i plans de Benidorm

Previsió del oratge a Benidorm