On fer Snorkel a Xàbia Snorkel en Alacant

Snorkel en Cala de Dins

Snorkel en Cala de Dins

Observar el fondo marino de este rincón es todo un espectáculo, encontraremos una zona con cantos rodados muy grandes en la primera parte de la cala que dará paso a una zona de profundidad media pegada a la lengua rocosa que recorre la mayor parte de la costa de Jávea. Ésta parte tiene fondos arenosos, también formaciones rocosas y partes con posidonia.

Vore més
Snorkel en la Cova del Llop Marí

Snorkel en Cova del Llop Marí

Aquest lloc és màgic, la llum del sol es converteix a un to blau elèctric en travessar les seves aigües i s'endinça a les seues profunditats. Va perdent força gradualment arribant a l'interior, fins tornar-se fosc per complet en alguns racons. Les seues aigües manses ens deixen en suspensió, no notem pràcticament cap onatge. Només podem quedar meravellats per la seva bellesa i el seu encant.

Vore més
Snorkel en Cala Blanca

Snorkel en Cala Blanca

Cala Blanca, un rincón maravilloso de Jávea.

Vore més
Snorkel en Cala Ambolo

Snorkel en Cala Ambolo

Es una preciosa cala situada en Jávea, sin duda, una de mis calas preferidas! Es muy buen sitio también para practicar kayak o paddle surf y explorar los alrededores con tu tabla. 

Vore més

¿Quines platges i cales de Xàbia són millors per a fer snorkel?

Llistat de cales i platges de Xàbia que recomanem per a practicar snorkel pels seus fons marins, la riquesa de la seva fauna o la qualitat de les seves aigües.