Les Platgetes

Alacant > Moraira
1 vots

Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Les Platgetes, és un conjunt de dues cales, una de sorra daurada i una altra de còdols. Ambdues estan connectades a través de la costa per una zona rocosa. Té una longitud de 200 metres i 20 d'ample.

Cala de sorra i zona rocosa. Al fons veiem un restaurant amb terrassa i vistes cap a la cala.

Està situada a l'est de la Platja de l'Ampolla, principal platja de Moraira, i disposa d'un bonic passeig marítim enjardinat i un aparcament. Entre les dues cales hi ha una gran zona on tombar-se enfront de la zona rocosa. Us recomanem portar escarpins per a accedir a la mar per aquí.

Detall de la cala de sorra i el passeig marítim enjardinat.

Trobarem aigües cristal·lines en dies de poc onatge i és un lloc ideal per a fer snorkel ja que es combinen zones rocoses, amb fons arenosos i prades de posidònia, responsables d'aquestes aigües tan clares.

Zona rocosa i aigua cristal·lina.

També és un lloc ideal per a iniciar una ruta amb caiac o taula de paddle surf. Per la proximitat de l'aparcament per a accedir a la mar amb el nostre equip i per la preciosa zona rocosa que tenim cap a l'est passant per la Cala de l'Andragó i per la Cala Cap Blanc. Disposa d'una rampa per a petites embarcacions en la part més a l'oest.

Cala de còdols amb zones rocoses. Multitud de gent tornant d'una ruta amb la taula de paddle surf i caiac.

En la part aquest, on acaba el passeig marítim es troba el restaurant Chamizo, amb una terrassa enfront de la mar on podrem gaudir les vistes mentre mengem o prenem algun refresc.

L'aparcament que es troba just al costat de la platja, té una capacitat de 40 vehicles i 2 places per a minusvàlids en la part més pròxima a l'accés a la platja. A l'estiu haurem d'arribar d'hora per a trobar lloc.

Vistes de la cala des de la terrassa del restaurant, aigües cristal·lines i el Cap d'Or amb la seva torre guaita al fons.

Pots veure tots els bars o restaurants de Moraira a ElTenedor.es

Reseserva allotjament prop de Les Platgetes a La Sort - Buigues - Serawa Moraira - The Paradise - Les Platgetes - Sea Front - Front Line - Platgetes - Villa Katy - Villa Pacífico - Morena. Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de Moraira a Booking.com

Serveis

Bandera Blava
Aparcament
Amb bar o restaurant

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

7 Fotografies