Illa de l'Olla

Alacant > Altea
8 vots
Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Ens trobem a Altea i aquest petit illot està situat enfront de la Platja de l'Olla, a 470 metres de la costa. Des d'ací tenim unes vistes privilegiades tant de la serra Gelada com del gran penya-segat rocós que forma la serra de Toix enfront del mar i del penyal de Ifach.

Vistes illot, Morro de Toix i Penyal d'Ifach

Sens dubte és un lloc molt recomanable per als amants del paddle surf i kayak, encara que també es pot arribar nadant i és un espai molt bonic per a la pràctica de snorkel o el busseig per estar protegit.

Forma part del Parc Natural de la Serra GeladaBadia d'Altea i hem de tenir en compte que només podem passejar per la riba de l'illot, pel fet que nien ocells en la part superior i no podem portar mascotes. Tampoc es permet fondejar a embarcacions per la protecció de la posidònia, només si es fa en zones amb fons sorrenc. Pose l'accent en això ja que el dia que la vaig visitar vaig veure com s'incomplien tots aquestes indicacions (jo mateix vaig pujar a l'alt per a prendre fotos abans de conèixer-les).

Vistes cap al far de l'Albir i la Serra Gelada

També és un espai de protecció arqueològica ja que s'han trobat restes de les èpoques romana, tardoromana i àrab (almohade) que indiquen que es va utilitzar amb finalitats comercials i pesqueres, vinculat a l'ancoratge que es troba en el Cap Negret.

Pots veure tots els bars o restaurants de Altea a ElTenedor.es

Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de Altea a Booking.com

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

6 Fotografies

Comentaris

Isla lolla De difícil acceso a nado, recomiendo llegar en kayak o similar jajja es un islote con una pequeñas playas, donde podemos encontrar grandes campos de poseidonia oceánica (expectacular),peces, pulpos… Sin necesidad de adentrarse demasiado de la orilla. Muy recomendada es 100% naturaleza, ni hay ninguna edificación
Ideal... salir desde el Portet con la tabla de paddle ... llegar a la isla, dar la vuelta y disfrutar de una enana playita.... en paz, libre, y lejos del montón....