Illa de Benidorm

Alacant > Benidorm
2 vots
Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

L'Illa de Benidorm, també coneguda com a l'Illa dels Periodistes, és un petit illot d'uns 350 metres de longitud i una superfície de 7 hectàrees. Es considera que és una continuació de la Serra Gelada. Es troba enfront de la costa de Benidorm i posseeix un elevat interès paisatgístic, ecològic i mediambiental.

Panorámica de la también conocida como Isla de los periodistas.

En arribar a l'illa, podrem gaudir d'un menjar o aperitiu al seu únic restaurant, Restaurant Illa de Benidorm.

Si ens agrada caminar podem recórrer una sendera repleta de cactus fins a arribar al far. Malgrat que no té dificultat, a causa de les condicions del terreny, recomanen l'ús de calçat esportiu. Si en el trajecte us acompanyen nens petits, el millor serà utilitzar motxilla de porteo. Els camins no estan adaptats per als carrets.

Es un lloc especial on gaudir d'un capbussó i del castell inflable que hi ha sobre la mar. Tenint en compte que l'accés al mar es des de roca, pel que a vegades es fa complicat si son nens i haurà que anar dies que la mar estiga en calma.

Per als amants del snorkel i el busseig, direm que l'illa compta amb unes precioses aigües cristal·lines on trobarem uns fabulosos ecosistemes aquàtics replets de vida. Tot un paradís per als submarinistes. Al formar part del Parc Natural Serra Gelada, es un espai protegit.  Existeixen diverses empreses amb les quals podrem realitzar aquestes immersions depenent del nivell de cada persona. Les zones més conegudes són: Cala Nord, Els Arcs, Punta Garbí, L'Embarcador i La Llosa.

Hi ha diferents maneres de recórrer els 4 quilòmetres de distància que la separen de la costa:

- Anar amb vaixell. L'excursió la realitza una empresa. Els vaixells surten des del port (al costat de la Platja de Ponent) durant tot l'any i des d'una plataforma d'embarcament, situada en el Racó de Loix (en Platja de Llevant) només durant els mesos d'estiu. Per a consultar horaris i preu pots fer-ho, per exemple, a través d'aquesta pàgina web. El trajecte a l'illa es d'uns 15 minuts aproximadament, i podem gaudir de les precioses vistes tant al seus seients de coberta com a la part baixa, on disposem de visió submarina. El vaixell compta amb un petit bar on poder prendre un aperitiu i W.C.

- Llogar un kayak o una taula de paddle surf i anar remant.

- Anar amb llanxa amb alguna empresa de submarinisme i aprofitar per a fer alguna immersió.

Sens dubte l'Illa de Benidorm és un bon lloc per a passar el dia.

Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de Benidorm a Booking.com

Serveis

Amb bar o restaurant

Esports aquàtics recomanats par a fer a Illa de Benidorm, per altres usuaris.

Snorkel (1) Busseig (1) Apnea (1) Paddle Surf (1) Kayak (1)

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

1 Fotografies