Esports aquàtics a La Vila Joiosa

Snorkel

Snorkel

Snorkel en Playa la Caleta

Snorkel en Playa la Caleta

En la playa de la Caleta, tenemos un excelente sitio para disfrutar del mar y practicar snorkel. Si miramos hacia el mar, la orilla derecha está llena de grandes rocas por donde sumergirnos y disfrutar de la variable oreografía que crea unos fondos marinos muy llamativos. En algunas partes veremos zonas con posidonias. 

Vore més
Snorkel en Cala Racó de Conill

Snorkel en Cala Racó de Conill

La Cala del Racó de Conill es un lugar muy especial, un entorno paradisíaco, en el que vamos a disfrutar de unos fondos marinos muy bonitos. La entrada es de arena fina o grava pequeña y hay zonas con rocas más grandes. En el centro hay como un río arenoso en en el fondo con praderas de posidonia oceánica a los lados y zonas más rocosas y acantilados por los bordes.

Vore més
Snorkel en Platja del Torres

Snorkel en Platja del Torres

Estem en la part nord de la platja del Torres, estem en un lloc que té uns bonics fons marins, amb grans plataformes de roques, amb bastant desnivell i zones sorrenques i prades de posidònia oceànica que creen espais increïbles. Sens dubte molt recomanable per a la pràctica de snorkel.

Vore més
Snorkel en platja del Xarco zona de la Torre

Snorkel en platja del Xarco zona de la Torre

Aquesta immersió la realitzem envoltant la torre vigía del segle XVI. Tota aquesta zona tenim fons marins molt atractius amb zona de sorra i unes altres amb roca i posidònia. La part de la torre té fons rocosos amb alternança de posidònia i si t'allunyes d'ella ja comença a haver fons sorrenc.

Vore més
Actividad de Ejemplo

Actividad de Ejemplo

Actividad de ejemplo para que se vean las posibilidades de lo que se puede hacer.

Vore més
Snorkel en Cala Varadero

Snorkel en Cala Varadero

Este lugar tiene una zona rocosa en la parte derecha con gran desnivel llena de vida y muy curiosa de inspeccionar.

Vore més

Preguntes freqüents

¿Quines platges i cales de La Vila Joiosa són millors per a fer snorkel?

Llistat de cales i platges de La Vila Joiosa que recomanem per a practicar snorkel pels seus fons marins, la riquesa de la seva fauna o la qualitat de les seves aigües.

¿Quines platges i cales de La Vila Joiosa són millors per a iniciar una travessia de caiac o paddle surf?

Llistat de cales i platges de La Vila Joiosa que recomanem per a iniciar una ruta o travessia en taula de SUP (paddle surf) o en caiac. Per a això tenim en compte que tingui aparcament a prop i tingui bon accés fins al lloc i també que hi hagi rutes amb vista interessants.