Esports aquàtics a Calp

Snorkel Busseig

Snorkel

Snorkel en Cala Racó del Corb

Snorkel en Cala Racó del Corb

Estamos en un sitio muy especial por el impresionante acantilado que forma la sierra de Toix cuando llega hasta el mar y se extiende hasta el cabo llamado Morro de Toix. Una vez nos metemos en el agua, podemos hacer una ruta pegados al acantilado.

Vore més
Snorkel en Platja de la Fossa

Snorkel en Platja de la Fossa

Aquesta zona és molt bona per a practicar snorkel, podem anar des de la platja vorejant la costa o pel centre, tota aquesta zona té fons marí rocós, amb zones amb posidònia i en menys quantitat fons sorrenc. I un paisatge molt bonic!

Vore més
Snorkel en Cala el Racó

Snorkel en Cala el Racó

Esta cala tiene unos fondos rocosos muy buenos y es uno de los lugares donde se hacen cursos de buceo. Se han puesto carteles con la fauna y flora marina para que los vean los buzos noveles.

Vore més

Busseig

Buceo en Cala del Racó

Buceo en Cala del Racó

Cala el Racó, Calpe. Excelente cala de escasos metros de profundidad desde orilla de 1h y 45' de inmersión! Excelentes vistas, llena de vida y luz solar natural.

Vore més

Preguntes freqüents

¿Quines platges i cales de Calp són millors per a fer snorkel?

¿Quines platges i cales de Calp són millors per a iniciar una travessia de caiac o paddle surf?

Llistat de cales i platges de Calp que recomanem per a iniciar una ruta o travessia en taula de SUP (paddle surf) o en caiac. Per a això tenim en compte que tingui aparcament a prop i tingui bon accés fins al lloc i també que hi hagi rutes amb vista interessants.

Quins són els millors llocs de Calp per a fer busseig?

Ací vos llistem els millors punts d'immersió per a busseig, amb accés des de platja o amb vaixell en Calp.