¿Quieres que tu anuncio se publique aquí?

Millors platges de Gran Canària

Preciosa vista a pie de playa.

Amb aquest article et volem exposar una visió general de les platges, cales, "charcos" i piscines naturals que pots trobar al llarg de la costa de l'Illa de Gran Canària, perquè depenent dels dies que vingues de viatge, pugues triar els llocs que més t'agraden. Així que prepara't per a conéixer les millors platges d'aquesta encantadora illa. Punxant en el títol de cada municipi, pots accedir a totes les platges del mateix, amb fotos i més informació.

Si no has estat mai ací, els "charcos" o tolls són cavitats en primera línia de costa, que retenen l'aigua i quan baixa la marea es pot accedir i banyar-te en ells. Les piscines són semblants, però s'ha construït un dic de ciment per a retindre l'aigua.

Si uses booking per a reservar el teu allotjament, t'anime que uses el nostre enllaç, amb el que estareu ajudant a mantindre i ampliar aquest projecte que fem amb molt d'afecte, sense que et supose algun sobre cost.

Anem allà! Vine a conéixer la increïble costa de Gran Canària.

Zona Sud

Començarem per la zona sud, que és la que més dies de sol i bon temps té de tota Europa i excepte xicotetes excepcions e independentment de l'època en la qual viatges et trobaràs amb bon temps i podràs gaudir al 100% de les platges del sud.

Millors platges de San Bartolomé de Tirajana

Maspalomas - San Bartolomé de Tirajana - Playa del Inglés

En aquest municipi es troba una de les zones més turístiques de l'illa concentrada en la localitat de Maspalomas on destaquen les grans Platja de Maspalomas i Platja de l'Anglés, unides entre si per les seues úniques i famoses dunes, sens dubte de visita obligatòria. També podem destacar la Platja de Meloneras i la Platja de Las Burras. Una mica més al nord tenim Platja de San Agustín, Platja del Pirata i Platja de l'Àguila, totes elles platges urbanes també.

Si t'agrada més eixir descobrir llocs allunyats de les poblacions, al sud-oest de Maspalomas hi ha diverses platges en plena naturalesa que no et pots perdre com la Platja Muntanya d'Arena, la Platja de Carpinteras i la Platja de Triana. Aquestes dues últimes de roques i bitles on trobaràs locals i algun viatger amb les seues furgonetes camper.

Si estàs buscant fer plans o activitats d'aventura en Sant Bartolomé, en l'enllaç anterior podràs veure la selecció dels millors plans que hem fet per a tu.

Millors platges de Mogán

Puerto de Mogán - Playa de Mogán

Ací en primer lloc tenim platges més enfocades al turisme amb grans complexos hotelers i residencials com són la Platja de Puerto Rico, Platja d'Amadores, Platja Anfi del Mar, Platja de Taurito i Platja de Mogán. Totes elles compten amb tots els serveis, restaurants i comerços.

Després tenim altres platges on no es veuen tants turistes i si més locals o d'altres parts de les illes, aquestes estan menys massificades i destaquem la Platja de Marañuelas, Platja de Patalavaca i Platja de Tauro.

Finalment lloc tenim una zona de barrancs i cingles molt peculiar, amb platges menys accessibles però amb gran encant per als quals us agrada més l'aventura, paisatges naturals i els amants del vanlife com són la Cala de Tiritaña o Platja de Medio Almud i l'allunyada Platja de Veneguera.

Existeixen una gran multitud de plans i activitats que pots realitzar a Mogán, en l'enllaç anterior pots veure totes les opcions que hem seleccionat per a tu.

Zona Nord

Tota aquesta zona a causa del fort onatge i no tindre cap mena de protecció natural a excepció de la Isleta a la ciutat de Las Palmas o en Sardina del Norte, hi ha escasses platges que siguen aptes per al bany. La majoria d'elles són de bitles i solo recomanades per a surfistes. El que si trobaràs són tolls i piscines naturals que en marea baixa o mitjana pots usar per a donar-te un bon bany refrescant. Aquesta zona no de les millors per a anar al tipus de platja que segurament estàs acostumat.

Millors platges de Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas - Playa de las canteras

Comencem en la capital, pas obligatori per a viatgers. Et recomane visitar el barri antic de Vegeta, amb la Catedral i la Casa Colón entre moltes altres edificacions antigues. També el barri contigu, més recent i amb edificis emblemàtics amb molt d'encant.

Ací tens la millor platja urbana d'Europa: La platja de las Canteras d'arena fina, amb una gran extensió i un passeig marítim amb una àmplia oferta gastronòmica. Si t'agrada el snorkel no dubtes a ficar-te ací en la zona de la barra en marea baixa. Gaudiràs d'aigües cristal·lines i una abundant fauna. Si t'agrada el surf o vols aprendre, a la Platja de la Cícer, contigua a aquesta, trobaràs escoles de surf i una zona perfecta on agafar ones.

Als afores de la ciutat podem gaudir de la Platja de la Laja, que té forts corrents i on trobares també surfistes. A prop encontraemos diverses piscines naturals de la Laja on podràs gaudir d'un bon bany fresc i sense onatge en marea baixa o mitjana. Un altre espai per als amants de la naturalesa, molt prop de la ciutat, és la Platja del Confital, encara que la zona de bany és molt reduïda i la major part és de roca, visitar aquest espai natural no et deixarà indiferent.

Troba ací els plans turistics i activitats d'aventura per a realitzar en Las Palmas.

Millors platges d'Arucas

Arucas - Playa del Puertillo

En aquest municipi podem destacar la Platja del Puertillo, l'única d'arena que trobarem per ací i amb un sortint rocós que la protegeix de l'onatge. És de petita però l'única amb aquestes característiques i sol estar bastant concorreguda. A escassa distància d'ella trobem les piscines naturals dels Charcones, de gran tamany ideals per a donar-nos un bany i nadar sense onatge. També hi ha dues zones de la costa molt cridaneres per la formacions de roca volcànica i els tolls que contenen. Tots dos són de molt xicoteta grandària i per a res turístics, com el "charco" de la Paloma i el toll de les Salines del Bufadero.

No deixes de visitar aquest preciós municipi per a passejar i observar el seu preciós estil arquitectònic i l'Església gòtica de roca negra volcánca et sorprendrà molt gratament.

Millors platges de Moya

Moya - Playa de San Felipe

De Moya podem destacar diverses platges per a surfistes, com són la Platja de Quintanilla, la contigua Camp dels Crancs i La Platja de San Felipe. Respecte a les piscines naturals disposem de dues El Altillo i San Lorenzo. Un lloc molt característic i curiós de veure és el Roque, on hi ha habitatges en un sortint rocós que acaba en punta. Passant per la carretera ho veureu. Arribant a la Platja de San Felipe hi ha un càmping amb espai per a autocaravanes i furgonetes camper.

Millors platges de Gáldar

Gáldar - Playa de Sardina del Norte

En aquest municipi destaquem la localitat de Sardina del Nord, amb un sortint rocós que protegeix de l'onatge del nord i que té la millor platja d'arena de la zona: la Platja de Sardina. Aquest enclavament també és un dels millors punts de busseig d'Espanya així que si t'agrada aquest esport no et pergues aquest lloc. Després compta amb una altra platja d'arena fina anomenada Platja de Bocabarranco. En la zona hi ha nombroses piscines naturals on destaquen la de Punta de Gáldar, Roque Prieto, La Furnia, Emiliano i El Agujero. Els tolls més destacats són els de Punta del Faro, Los Espejos i Barranquillo del Vino. També tenim una cala, La Caleta de Arriba en un pintoresc poble amb adorns sobre la mar.

Zona Est

Millors platges de Telde

Telde - Playa de la Garita

Aquest municipi compta amb multitud de platges, i és un dels destins més pròxims des de Las Palmas, per la qual cosa hi ha molts de la capital que s'acosten fins ací per a gaudir de la mar. Destaquen la platja de Melenara, la Platja de la Garita i la platja de Las Salinetas. Totes elles d'arena fina i protegides de l'onatge del nord pel que són molt bones per a fer snorkel. La Platja del Hombre és un lloc d'ideal si vols practicar surf o passejar per la seua llarga zona d'arena i fins i tot dunes.

Et recomane que visites la Platja de Tufia, que és xicoteta, però el seu encantador poble decorat amb referències marines mereix ser visitat per a contemplar els seus carrers i la seua costa cap a la mar. També la Platja Ojos de Garza és bastant peculiar, ja que l'onatge arriba fins a les seues cases en marea alta.

Millors platges de Ingenio

Ingenio - Playa de la Burrera

Només hi ha tres platges a Ingenio així que les nomenarem totes, cadascuna d'elles té les seues peculiaritats. En primer lloc aquesta la Platja del Burrero, d'arena fina i amb un sortint rocós que la protegeix de l'onatge nord. La seua part sud és de bitles i té diferents zones reservades per a fer windsurf i kitesurf pel fet que aquesta zona té un fort vent.

Prop d'aquesta es troba la platja de San Agustín, d'arena fina i en un lloc aïllat on pots practicar nudisme i finalment l'extensa platja de Vargas. És de bitles i té dues zones diferenciades per a fer kitesurf i windsurf. Amb aparcaments prop de cada zona i amb un càmping amb lloc per a autocaravanes i campers.

Millors platges d'Agüimes

Agüimes - Playa del Cabrón

En aquest municipi podem destacar en primer lloc la Platja del Cabrón, situada en una reserva natural i que és un excel·lent destí per als bussejadors. Ja en la localitat d'Arinaga tenim la Platja d'Arinaga de gran extensió amb parts de cudols i accessos des del moll. La Cala de Risco Verde que és un lloc ideal per a busseig i snorkel i la piscina natural Soco Negro, perfecte per a un bon bany sense onatge i perquè els xiquets juguen o facen snorkel en un lloc protegit.

Millors platges de Santa Lucía de Tirajana

Santa Lucía de Tirajana - Playa de Pozo Izquierd

D'ací destaquem la Platja Pozo Izquierdo, que té diferents zones delimitades, una platja dedicada per al bany amb un gran dic que bloqueja el fort onatge i altres zones per a la pràctica de kitesurf i windsurf. En l'entrada principal trobaràs botigues i centres per a la pràctica d'aquests esports. També està una altra platja als afores del municipi que es diu platja de la Gavina.

Zona Oest

Aquesta part de l'illa és sens dubte la més salvatge, muntanyenca i menys poblada. Gran part de la seua costa són escarpats que arriben fins a la mar i les platges que trobem estan al final de llargs i monumentals barrancs que creguen preciosos paisatges. T'assegure que no et cansaràs de contemplar-los. Des d'ací podràs gaudir de preciosos capvespres, amb el sol amagant-se després de l'illa de Tenerife amb el pic del Teide o tetilla com se'n diu popularment ací, destacant en el més alt.

Millors platges d'Agaete

Agaete Playa del puerto de las Nieves

En aquest municipi disposem d'unes espectaculars vistes de la muntanya de Tamadaba i com arriba fins a la mar de manera precipitada. El conjunt de muntanyes que a poc a poc es van allunyant i fent xicotetes, li diuen cua de drac ja que s'assembla a aquest ésser mitològic. Les millors platges que trobem ací són la Platja de Las Nieves, la piscina natural de La Salina i la salvatge Platja de Guayedra en el barranc del mateix nom. Agaete és un municipi xicotet, bonic de visitar i en el port tenim una gran varietat restaurants i gastronomia local de mar.

En este municipio disponemos de unas espectaculares vistas de la montaña de Tamadaba y como llega hasta el mar de forma precipitada. El conjunto de montañas que poco a poco se van alejando y haciendo pequeñas, le llaman cola de dragón ya que se asemeja a este ser mitológico. Las mejores playas que encontramos aquí son la Playa de las Nieves, la piscina natural de las Salinas y la salvaje Playa de Guayedra en el barranco del mismo nombre. Agaete es un municipio pequeño, bonito de visitar y en el puerto tenemos una gran variedad restaurantes y gastronomía local de mar.

Millors platges de la Aldea de San Nicolás

Playa de la Aldea de San Nicolás

Les platges urbanes són La Platja de la Aldea, la Cala de la Aldea i finalment, la Cala del Puerto, que està més allunyada i és nudista. Els voltants de la Aldea són muntanyencs i si volem veure les altres platges haurem de descendir tot el barranc fins a arribar a elles. Tenim la platja de Tasarte i la platja de Tasartico ambdues de bitles en un entorn increïble. Una de les més allunyades i paradisíaques és la Platja de Güigüí, que és d'arena. Per a arribar a ella haurem d'anar caminant unes 3 hores o amb embarcació des de Tasarte o Port de Mogán però mereix l'esforç anar fins allà i gaudir de les seues vistes.

Platges per municipis