Cales i Platges Xàbia

105 vots

Platges de Xàbia

Platja de l'Arenal

Platja de l'Arenal

7 vots

Esta platja urbana es la més coneguda i turística de Xàbia. Es la única de sorra fina de tot el municipi i trobarem tot tipus d'activitats aquàtiques, serveis i restaurants.

Playa Benissero - Muntanyar

Playa Benissero - Muntanyar

7 vots

Es una de las playas más extensas de la provincia de Jávea. Cuenta con 2 kilómetros de longitud por 30 metros de ancho. Ubicada entre la Playa del Arenal y el Port de Xávea. Al ser una playa urbana, hace que sea un espacio de ocupación media.

Playa de la Grava

Playa de la Grava

5 vots

Nos encontramos ante una de las playas urbanas mas cuidadas de la provincia alicantina de Jávea. Un espacio que a pesar de estar muy cerca de la zona urbana se conserva limpia y con ocupación media. Posee una longitud de 290 metros por 4 de ancho. Ubicada entre El Puerto Deportivo de Jávea y Playa Benissero – Muntanyar. Está galardonada con Bandera Azul.

Cales de Xàbia

Cala Granadella

Cala Granadella

13 vots

La Granadella, es una cala de piedras situada en un enclave natural precioso, entre acantilados y bosque de pinos encontramos esta bonita puerta al mar. 

Cala Ambolo

Cala Ambolo

11 vots

Se trata de una cala de piedras, nudista, en la que se permiten las mascotas, y muy bonita, actualmente cerrada por desprendimientos.

Cala de Dins

Cala de Dins

9 vots

Aquesta cala està situada al sud de Xàbia, en un racó on comença la muntanya i hi ha grans penya-segats costaners. Gaudirem d'aigües tranquil·les i cristal·lines i d'un bonic lloc on passar el dia.

Cala Barraca o Portixol

Cala Barraca o Portixol

7 vots

La cala Barraca o Portixol és una cala en un entronitzo preciós, situada entre el cap Cap Prim, el Cap Negre i enfront de l'Illa del Portixol. És de roques mitjanes i una part és una plataforma de roca. Tenim unes precioses cases de pescadors pintades de blanc i blau cel en portes i finestres, uns colors molt mediterranis.

Cala Blanca

Cala Blanca

8 vots

Cala Blanca, denominada así por el color blanquecino de la piedra de sus acantilados y formada por 3 caletas unidas entre sí por el litoral, es uno de los rincones más asombrosos del municipio alicantino de Jávea.

 

Cala Sardinera

Cala Sardinera

7 vots

Nos encontramos ante una cala con una longitud aproximada de 200 metros. Espacio poco visitado en la provincia alicantina de Jávea, por su difícil acceso. Ubicada entre Cala Blanca y Playa del Portichol.

Cala Muntanyar 2

Cala Muntanyar 2

6 vots

También conocida como Séquia de la Noria. Nos encontramos ante uno de los más llamativos y majestuosos espacios de la provincia de Jávea. Ubicada entre la Playa del Arenal y la Cala Blanca. Cuenta con una longitud de 1.700 metros por 50 de ancho.

Cala Ministre

Cala Ministre

7 vots

Recibió su nombre gracias al ministro de hacienda de aquella época. Nos encontramos frente a una pequeña cala de suma importancia en la histórica de la provincia de Jávea.  Ubicada justo detrás del Parador Nacional de Turismo de Javea, entre la Playa del Arenal y Playa Benissero – Muntanyar.

Cala Tangó o Pope

Cala Tangó o Pope

6 vots

El nombre “pope”, se debe a un sacerdote que iba a bañarse todos los días. Estamos ante una de las calas más bonitas de la Costa Blanca de la provincia alicantina de Jávea. Se halla bajo los acantilados de la reserva del Cabo de San Antonio. Ubicada entre el Puerto de Jávea y el Parque Nacional Illot de la Mona.

Cala en Caló

Cala en Caló

2 vots

Aquesta cala natural, que només té accés a través de la mar, és un autèntic paradís que delecta la vista amb la seva bellesa. Es troba en un racó que formen dos penya-segats que es troben en aquest punt. Un ve des de la Cala Granadella i un altre acaba en un sortint a la mar anomenada Torre Ambolo.

Preguntes freqüents

Quines són les millors platges i cales de Xàbia?

¿Quines son les millors platges de Xàbia?

Llistat de les millors platges de Xàbia, ordenades segons la opinió de la nostra comunitat d'usuaris.

¿Quines son les millors cales a Xàbia?

¿Quines platges i cales de Xàbia són millors per a anar en família amb nens petits?

Llistat de cales i platges de Xàbia que tenen algunes condicions que les fan bones per a anar famílies amb nens. Valorem la comoditat de la sorra fina, que tinguin zones de jocs, que el desnivell d'entrada a la mar sigui poc pronunciat o que tingui aparcament a prop i bon accés a la platja.

¿Quins hotels o allotjaments puc trobar a Xàbia?

¿Quines platges i cales de Xàbia tenen bandera blava?

Llistat de cales i platges de Xàbia a les que se les ha atorgat la bandera blava?

¿Quins restaurants, bars o quiosquets hi ha en Xàbia?

Bars, restaurants i quiosquets de Xàbia :

¿Quines platges i cales de Xàbia disposen de quiosquet, bars o restaurants?

Llistat de cales i platges de Xàbia que tenen servei de quiosquet, bar o restaurant prop d'elles amb servei de menjar i beguda.

¿Quines platges i cales de Xàbia son nudistes?

Llistat de cales i platges de Xàbia són naturistes i s'està permès el nudisme:

¿Quines platges i cales de Xàbia disposen d'una zona per a furgoneta camper o autocaravana?

Llistat de cales i platges de Xàbia on es pot passar nit amb la nostra furgoneta, camper o autocaravana. No significa que disposi dels serveis específics de subministrament d'aigua o abocament d'aigües negres. Si hi ha un càmping també s'inclou en aquesta llista.

¿Quines platges i cales de Xàbia són millors per a fer snorkel?

Llistat de cales i platges de Xàbia que recomanem per a practicar snorkel pels seus fons marins, la riquesa de la seva fauna o la qualitat de les seves aigües.

¿Quines platges i cales de Xàbia són millors per a iniciar una travessia de caiac o paddle surf?

Llistat de cales i platges de Xàbia que recomanem per a iniciar una ruta o travessia en taula de SUP (paddle surf) o en caiac. Per a això tenim en compte que tingui aparcament a prop i tingui bon accés fins al lloc i també que hi hagi rutes amb vista interessants.