Cales i Platges Moraira

13 vots

Platges de Moraira

Platja del Portet

Platja del Portet

8 vots

Aquesta platja de'arena fina és considerada una de les millors platges de la Costa Blanca, per les seues aigües cristal·lines de color turquesa i per les seua orografia, que li fa tenir poc onatge.

Platja de l'Ampolla

Platja de l'Ampolla

1 vots

Al costat del Castell de Moraira, un petit fort construït en el segle XVIII amb la finalitat de protegir la costa de Teulada dels pirates barbarescos, es troba aquesta bonica platja de sorra fina. Les seves àmplies dimensions, 250 metres de longitud, la seva proximitat al nucli urbà i el seu fàcil accés, fan que tingui una alta ocupació durant els mesos d'estiu.

Les Platgetes

Les Platgetes

1 vots

Les Platgetes, és un conjunt de dues cales, una de sorra daurada i una altra de còdols. Ambdues estan connectades a través de la costa per una zona rocosa. Ideal per a fer snorkel o iniciar una ruta de caiac o paddle surf.

Cales de Moraira

Cala de L'Andragó

Cala de L'Andragó

1 vots

És una cala semiurbana de còdols i plataforma de roca. Encara que està molt a prop a la carretera, a restaurants i urbanitzacions, té racons en els quals et sentiràs com en plena naturalesa. A més, la zona rocosa tenen un encant especial, és un lloc únic.

Cala Cap Blanc

Cala Cap Blanc

1 vots

Entre els municipis de Moraira i Benissa trobem cala Cap Blanc, una cala rocosa aïllada de la massificació de Moraira on gaudir de la tranquil·litat i de les aigües cristal·lines del Mediterrani. Si t'agrada el snorkel i la apnea, aquesta cala pot ser una bona opció.

Cala del Portixolet

Cala del Portixolet

1 vots

Aquesta petita cala urbana es troba al costat del port, de camí a la Platja del Portet. Està amagada en un penya-segat i accedirem a ella baixant una escalinata. Està formada per una plataforma rocosa a diferents nivells on ens podem tombar i és un bon lloc per a fer snorkel.

Preguntes freqüents

Quines són les millors platges i cales de Moraira?

¿Quines son les millors platges de Moraira?

Llistat de les millors platges de Moraira, ordenades segons la opinió de la nostra comunitat d'usuaris.

¿Quines son les millors cales a Moraira?

Llistat de les millors cales a Moraira, ordenades segons la opinió de la nostra comunitat d'usuaris.

¿Quines platges i cales de Moraira són millors per a anar en família amb nens petits?

Llistat de cales i platges de Moraira que tenen algunes condicions que les fan bones per a anar famílies amb nens. Valorem la comoditat de la sorra fina, que tinguin zones de jocs, que el desnivell d'entrada a la mar sigui poc pronunciat o que tingui aparcament a prop i bon accés a la platja.

¿Quins hotels o allotjaments puc trobar a Moraira?

¿Quines platges i cales de Moraira tenen bandera blava?

Llistat de cales i platges de Moraira a les que se les ha atorgat la bandera blava?

¿Quins restaurants, bars o quiosquets hi ha en Moraira?

¿Quines platges i cales de Moraira disposen de quiosquet, bars o restaurants?

Llistat de cales i platges de Moraira que tenen servei de quiosquet, bar o restaurant prop d'elles amb servei de menjar i beguda.

¿Quines platges i cales de Moraira disposen d'una zona per a furgoneta camper o autocaravana?

Llistat de cales i platges de Moraira on es pot passar nit amb la nostra furgoneta, camper o autocaravana. No significa que disposi dels serveis específics de subministrament d'aigua o abocament d'aigües negres. Si hi ha un càmping també s'inclou en aquesta llista.

¿Quines platges i cales de Moraira tenen càmping?

Llistat de cales i platges de Moraira que disposen prop de càmpings o zona d'acampada lliure.

¿Quines platges i cales de Moraira són millors per a fer snorkel?

Llistat de cales i platges de Moraira que recomanem per a practicar snorkel pels seus fons marins, la riquesa de la seva fauna o la qualitat de les seves aigües.

¿Quines platges i cales de Moraira són millors per a iniciar una travessia de caiac o paddle surf?

Llistat de cales i platges de Moraira que recomanem per a iniciar una ruta o travessia en taula de SUP (paddle surf) o en caiac. Per a això tenim en compte que tingui aparcament a prop i tingui bon accés fins al lloc i també que hi hagi rutes amb vista interessants.