Cales i Platges Moraira

13 vots

Platges de Moraira

Platja del Portet

Platja del Portet

8 vots

Aquesta platja de'arena fina és considerada una de les millors platges de la Costa Blanca, per les seues aigües cristal·lines de color turquesa i per les seua orografia, que li fa tenir poc onatge.

Playa de la Ampolla

Playa de la Ampolla

1 vots

Se encuentra bajo los pies del Castillo de Moraira. Sus 250 metros de longitud, su cercanía al núcleo urbano, su fácil acceso y sus numerosos servicios hacen que tenga una alta ocupación durante los meses de verano. Es una playa preciosa bañada por las aguas turquesas del Mediterráneo que seguro no pasará desapercibida para nadie.

Cales de Moraira

Cala Andragó

Cala Andragó

1 vots

Es una cala semiurbana de cantos rodados y plataforma de roca. Aunque está muy cerca a la carretera, a restaurantes y urbanizaciones, tiene rincones en los que te sentirás como en plena naturaleza. Además, la zona rocosa tienen un encanto especial, es un lugar único.

Cala Cap Blanc

Cala Cap Blanc

1 vots

Entre los municipios de Moraira y Benisa encontramos cala Cap Blanc, una cala rocosa aislada de la masificación de Moraira donde disfrutar de la tranquilidad y de las aguas cristalinas del Mediterráneo. Si te gusta el snorkel y apnea, esta cala puede ser una buena opción.

Preguntes freqüents

Quines són les millors platges i cales de Moraira?

¿Quines son les millors platges de Moraira?

Llistat de les millors platges de Moraira, ordenades segons la opinió de la nostra comunitat d'usuaris.

¿Quines son les millors cales a Moraira?

Llistat de les millors cales a Moraira, ordenades segons la opinió de la nostra comunitat d'usuaris.

¿Quines platges i cales de Moraira són millors per a anar en família amb nens petits?

Llistat de cales i platges de Moraira que tenen algunes condicions que les fan bones per a anar famílies amb nens. Valorem la comoditat de la sorra fina, que tinguin zones de jocs, que el desnivell d'entrada a la mar sigui poc pronunciat o que tingui aparcament a prop i bon accés a la platja.

¿Quins hotels o allotjaments puc trobar a Moraira?

¿Quines platges i cales de Moraira tenen bandera blava?

Llistat de cales i platges de Moraira a les que se les ha atorgat la bandera blava?

¿Quins restaurants, bars o quiosquets hi ha en Moraira?

¿Quines platges i cales de Moraira disposen de quiosquet, bars o restaurants?

Llistat de cales i platges de Moraira que tenen servei de quiosquet, bar o restaurant prop d'elles amb servei de menjar i beguda.

¿Quines platges i cales de Moraira disposen d'una zona per a furgoneta camper o autocaravana?

Llistat de cales i platges de Moraira on es pot passar nit amb la nostra furgoneta, camper o autocaravana. No significa que disposi dels serveis específics de subministrament d'aigua o abocament d'aigües negres. Si hi ha un càmping també s'inclou en aquesta llista.

¿Quines platges i cales de Moraira tenen càmping?

Llistat de cales i platges de Moraira que disposen prop de càmpings o zona d'acampada lliure.

¿Quines platges i cales de Moraira són millors per a fer snorkel?

Llistat de cales i platges de Moraira que recomanem per a practicar snorkel pels seus fons marins, la riquesa de la seva fauna o la qualitat de les seves aigües.

¿Quines platges i cales de Moraira són millors per a iniciar una travessia de caiac o paddle surf?

Llistat de cales i platges de Moraira que recomanem per a iniciar una ruta o travessia en taula de SUP (paddle surf) o en caiac. Per a això tenim en compte que tingui aparcament a prop i tingui bon accés fins al lloc i també que hi hagi rutes amb vista interessants.