¿Quieres que tu anuncio se publique aquí?

▷ Cales i Platges a Las Palmas de Gran Canaria 🌊

Platges de Las Palmas de Gran Canaria

Platja Las Acavaneras

Cala urbana |  Ocupación: BaixaD. Accés Fácil
1 vots
Platja Las Acavaneras

La platja Las Alcavaneras es troba en plena ciutat de Las Palmas, dins dels dics del port de La Luz el que fa que les seues aigües estiguen molt tranquil·les sempre. És d'arena fina i daurada i té unes dimensions de 400 metres de llarg per 60 d'ample pel que la fan una platja molt àmplia i que destaca per les seues instal·lacions esportives. No sol ser una platja molt concorreguda ja que els turistes i habitants de la ciutat prefereixen la pròxima Platja de Las Canteras.

Vore més

Platja del Confital

Cala natural |  Ocupación: BaixaD. Accés Fácil
1 vots
Platja del Confital
Nudista

Aquesta platja malgrat trobar-se molt prop de la ciutat ens transporta a un espai increïble on connectar amb la naturalesa i la història ja que des d'ella s'observen les coves que habitaven els primers pobladors de les illes. Es troba en La Isleta, península que està en l'extrem nord de la ciutat i des d'ella s'observa tota la badia i platja de Las Canteras.

Vore més

Platja de San Cristóbal

Cala urbana Cantos rodadosRoca |  600 de largo |  Ocupación: BaixaD. Accés Fácil
1 vots
Platja de San Cristóbal

La platja de San Cristóbal es troba en un barri històric de pescadors de la ciutat de Las Palmas. És una platja de cudols poc freqüentada. Té una gran extensió i diversos punts d'accés al llarg del passeig marítim de 600 metres. Va canviant la seua composició entre trams de cudols, arena negra i zones de roca que trauen el cap amb la marea baixa.

Vore més
Hotels a Las Palmas de Gran Canaria

Troba el teu hotel en Las Palmas de Gran Canaria i gaudeix de les teues vacances prop de la mar. Hem fet una selecció dels hotels i allotjaments més pròxims a cada platja de Las Palmas de Gran Canaria, perquè t'arribe la brisa de la mar a la teua habitació.

Reserva el teu allotjament en Las Palmas de Gran Canaria

Platja de La Laja

Cala semiurbana |  1200m de largo |  Ocupación: BaixaD. Accés Fácil
1 vots
Platja de La Laja

La platja de la Laja es troba a l'entrada de la ciutat de Las Palmas. Malgrat estar al costat de la carretera l'entorn muntanyenc i la gran zona d'arena et fa sentir en un lloc natural allunyat. L'arena és fosca i fina i es poden donar llargs i agradables passejos. En la part nord estan les piscines naturals de la Laja.

Vore més

Platja de Las Canteras

Cala urbana |  Ocupación: AltaD. Accés Fácil
2 vots
Platja de Las Canteras

La Platja de Las Canteras, és considerada la millor platja urbana de tota europa, així ho testifiquen els múltiples premis internacionals rebuts. Al llarg dels seus més de tres quilòmetres d'arena fina, en unes zones de color negre volcànic i en altres daurat, podem gaudir d'aquest regal de la naturalesa en plena ciutat de Las Palmas.

Vore més

Platja La Cícer

Cala urbana ArenaCantos rodados |  500m de largo |  Ocupación: BaixaD. Accés Fácil
1 vots
Platja La Cícer

La platja de La Cícer, és una zona dins de la platja de Las Canteras. És la millor zona de Las Palmas per a practicar surf i l'única zona de tota la platja on està permés practicar esports. És d'arena negra volcànica i sempre té bon onatge. Si t'agrada el surf o el bodysurf, aquesta és la teua platja a la ciutat.

Vore més
Esports d'aventura i altres plans en Las Palmas de Gran Canaria

Reserva les teues activitats d'aventura i plans per a gaudir al màxim de la mar. Hem fet una selecció dels millors plans en Las Palmas de Gran Canaria perquè només hages de triar el que més t'agrade.

Veure totes les activitats i plans de Las Palmas de Gran Canaria

Cales de Las Palmas de Gran Canaria

Cala de La Puntilla

Cala urbana ArenaCantos rodados |  55 de largo |  Ocupación: BaixaD. Accés Fácil
1 vots
Cala de La Puntilla

La cala de La Puntilla és una xicoteta cala d'arena fina situada just al costat del port i de la platja de San Cristóbal, en l'històric barri pesquer de la ciutat de Las Palmas. Té una longitud de 55 metres i una amplitud en gran part de la seua zona de 50 metres. També té una altra part cap al sud de cudols després d'una zona rocosa que els separa.

Vore més

Piscines naturals de La Laja

Cala urbana Roca |  80m de largo |  Ocupación: BaixaD. Accés Fácil
1 vots
Piscines naturals de La Laja

Les piscines naturals de la Laja estan situades al costat de la platja de la Laja i la formen a part de dues grans piscines natuals, un toll i una caleta d'arena. No són accessibles en marea alta ja que les cobreix per complet i l'onatge és bastant fort normalment. Quan aquesta baixa, disposem d'uns espais tranquils i assegurances on refrescar-nos.

Vore més

Esports d'aventura i altres plans en Las Palmas de Gran Canaria

Reserva les teues activitats d'aventura i plans per a gaudir al màxim de la mar. Hem fet una selecció dels millors plans en Las Palmas de Gran Canaria perquè només hages de triar el que més t'agrade.

  Veure totes les activitats i plans de Las Palmas de Gran Canaria

Descobreix la costa i els fons marins de Las Palmas de Gran Canaria

Ací pots veure les millors rutes de caiac, paddle surf o immersions en tub respirador, apnea i busseig en Las Palmas de Gran Canaria que hem pujat la comunitat de 7 Mars. Coneix la costa i els fascinants fons marins de Las Palmas de Gran Canaria abans de visitar-los. El teu també pots pujar les teues eixides a la mar i compartir-les amb la comunitat.

Snorkel

Previsió del oratge a Las Palmas de Gran Canaria

¿Quieres que tu anuncio se publique aquí?

Preguntes freqüents

Quines són les millors platges i cales de Las Palmas de Gran Canaria?

¿Quines son les millors cales a Las Palmas de Gran Canaria?

¿Quines platges i cales de Las Palmas de Gran Canaria són millors per a anar en família amb nens petits?

Llistat de cales i platges de Las Palmas de Gran Canaria que tenen algunes condicions que les fan bones per a anar famílies amb nens. Valorem la comoditat de la sorra fina, que tinguin zones de jocs, que el desnivell d'entrada a la mar sigui poc pronunciat o que tingui aparcament a prop i bon accés a la platja.

¿Quins hotels o allotjaments puc trobar a Las Palmas de Gran Canaria?

Vos deixem un llistat amb hotels, apartaments i altres allotjaments que hi ha a prop de Las Palmas de Gran Canaria.

¿Quines platges i cales de Las Palmas de Gran Canaria tenen bandera blava?

Llistat de cales i platges de Las Palmas de Gran Canaria a les que se les ha atorgat la bandera blava?

¿Quines platges i cales de Las Palmas de Gran Canaria disposen de quiosquet, bars o restaurants?

Llistat de cales i platges de Las Palmas de Gran Canaria que tenen servei de quiosquet, bar o restaurant prop d'elles amb servei de menjar i beguda.

¿Quines platges i cales de Las Palmas de Gran Canaria són platjacan i es pot anar amb el nostre gos?

Llistat de cales i platges de Las Palmas de Gran Canaria són platjacan i es pot anar amb la nostra mascota.

¿Quines platges i cales de Las Palmas de Gran Canaria son nudistes?

Llistat de cales i platges de Las Palmas de Gran Canaria són naturistes i s'està permès el nudisme:

¿Quines platges i cales de Las Palmas de Gran Canaria disposen d'una zona per a furgoneta camper o autocaravana?

Llistat de cales i platges de Las Palmas de Gran Canaria on es pot passar nit amb la nostra furgoneta, camper o autocaravana. No significa que disposi dels serveis específics de subministrament d'aigua o abocament d'aigües negres. Si hi ha un càmping també s'inclou en aquesta llista.

¿Quines platges i cales de Las Palmas de Gran Canaria són millors per a fer snorkel?

Llistat de cales i platges de Las Palmas de Gran Canaria que recomanem per a practicar snorkel pels seus fons marins, la riquesa de la seva fauna o la qualitat de les seves aigües.

¿Quines platges i cales de Las Palmas de Gran Canaria són millors per a iniciar una travessia de caiac o paddle surf?

Llistat de cales i platges de Las Palmas de Gran Canaria que recomanem per a iniciar una ruta o travessia en taula de SUP (paddle surf) o en caiac. Per a això tenim en compte que tingui aparcament a prop i tingui bon accés fins al lloc i també que hi hagi rutes amb vista interessants.