Cales i Platges Calp

111 vots

Platges de Calp

Platja de la Fossa

Platja de la Fossa

16 vots

La platja de la Fossa o de Llevant està situada a Calp, als peus del majestuós Penyal d'Ifach, lo que la converteix en un lloc molt especial. És de sorra fina i té quasi 1km d'extensió. La protecció del penyal fa que tinga aigües tranquil·les normalment.

Playa Cantal Roig

Playa Cantal Roig

7 vots

La Cala Cantal Roig, denominada así por una gran roca de color rojo que hallaremos allí mismo, se encuentra junto al puerto de Calpe, prácticamente a los pies del Peñón de Ifach, lo que nos regala unas bonitas vistas hacia este. 

Playa Arenal - Bol

Playa Arenal - Bol

5 vots

La Playa del Arenal-Bol es una playa de arena fina y dorada. Con una longitud de 1.200 metros y una anchura de 40. Aquí disfrutaremos del mar y de las preciosas vistas de la bahía de Calpe, entre el Peñón de Ifach y el morro de Toix.

Playa Puerto Blanco

Playa Puerto Blanco

7 vots

Esta pequeña playa semiurbana de arena gruesa situada al norte del puerto deportivo que le da nombre, tiene una longitud de 100 metros y una anchura de 10 metros. Es idónea para la práctica de snorkel y buceo

Cales de Calp

Cala Collao o Racó del Corb

Cala Collao o Racó del Corb

9 vots

Aquesta cala té un espectacular emplaçament, al costat de la paret de pedra que formen els elevats penya-segats de la serra del Mascarat que s'endinsen al mar fins a arribar al cap anomenat Morro de Toix. Es tracta d'una cala de difícil accés, poc visitada en la qual estarem tranquils gaudint del paisatge i els seus fons marins.

Cala el Racó

Cala el Racó

12 vots

A los pies del monumental Peñón de Ifach, este es un enclave con preciosas vistas. Esta cala semiurbana es de grava y está delimitada por el dique de contención del puerto y el mismo peñón. Tiene una extensión de 70 metros por 20 de anchura. Tiene una afluencia media en temporada alta.

Cala Les Urques

Cala Les Urques

8 vots

Aquesta cala de pedres, se situa en un penya-segat prop del “Morro de Toix” amb unes vistes privilegiades de la ciutat de Calp i el seu espectacular penyal d'Ifach, que abruptament surt del mar cap al cel.

Cala del Penyal

Cala del Penyal

11 vots

Esta pequeña cala rocosa de 100 metros de longitud y 5 metros de anchura se encuentra ubicada entre la Playa de la Fosa y el Peñón de Ifach. Es una cala naturista tranquila recomendada para el snorkel o buceo.

Cala La Manzanera

Cala La Manzanera

8 vots

Se trata de una pequeña cala de cantos rodados ubicada en la urbanización La Manzanera. Es un lugar tranquilo con bonitas vistas, aguas cristalinas y praderas de posidonia donde practicar snorkel y huír de la masificación.

Cala Calalga

Cala Calalga

7 vots

Nos encontramos en una cala urbana, de arena fina y de una extensión de unos 100m de largo y 8 de ancho. Se encuentra al norte de la Playa de La Fossa o Levante, justo donde terminan los altos edificios de Calpe y empiza la zona de urbanizaciones. Su entrada al mar tiene poco desnivel por lo que es muy indicada para ir con niños y que puedan bañarse y jugar haciendo pie.

Cala bahia de les Bassetes

Cala bahia de les Bassetes

7 vots

La bahia dels Bassetes té un petit espigó que protegeix de l'onatge que ve del nord i nord-oest. Hi ha una cala de sorra d'uns 20m de longitud i 2 d'ample. Podrem accedir a la mar des de la cala i també des de l'espigó que disposa fins i tot d'una escala de piscina.

Cala del Morelló

Cala del Morelló

6 vots

Se trata de una pequeña cala urbana de arena fina de fácil acceso situada en una zona concurrida de este municipio. Desde allí podremos disfrutar de unas bonitas vistas al Peñón de Ifach y un baño refrescante en las aguas cristalinas del Mediterráneo, así como practicar snorkel.

Baños de la Reina

Baños de la Reina

3 vots

Los Baños de la Reina son un conjunto 6 piscifactorías de época romana, que fueron talladas en esta zona rocosa de la costa. Sirvieron para criar y abastecer de pescado fresco a las gentes del momento y ahora las podemos disfrutar como piscinas naturales donde refrescarnos protegidos del oleaje.

Preguntes freqüents

Quines són les millors platges i cales de Calp?

¿Quines son les millors platges de Calp?

Llistat de les millors platges de Calp, ordenades segons la opinió de la nostra comunitat d'usuaris.

¿Quines son les millors cales a Calp?

¿Quines platges i cales de Calp són millors per a anar en família amb nens petits?

Llistat de cales i platges de Calp que tenen algunes condicions que les fan bones per a anar famílies amb nens. Valorem la comoditat de la sorra fina, que tinguin zones de jocs, que el desnivell d'entrada a la mar sigui poc pronunciat o que tingui aparcament a prop i bon accés a la platja.

¿Quins hotels o allotjaments puc trobar a Calp?

Vos deixem un llistat amb hotels, apartaments i altres allotjaments que hi ha a prop de Calp.

¿Quines platges i cales de Calp tenen bandera blava?

Llistat de cales i platges de Calp a les que se les ha atorgat la bandera blava?

¿Quins restaurants, bars o quiosquets hi ha en Calp?

¿Quines platges i cales de Calp disposen de quiosquet, bars o restaurants?

Llistat de cales i platges de Calp que tenen servei de quiosquet, bar o restaurant prop d'elles amb servei de menjar i beguda.

¿Quines platges i cales de Calp són millors per a fer snorkel?

¿Quines platges i cales de Calp són millors per a iniciar una travessia de caiac o paddle surf?

Llistat de cales i platges de Calp que recomanem per a iniciar una ruta o travessia en taula de SUP (paddle surf) o en caiac. Per a això tenim en compte que tingui aparcament a prop i tingui bon accés fins al lloc i també que hi hagi rutes amb vista interessants.

Quins són els millors llocs de Calp per a fer busseig?

Ací vos llistem els millors punts d'immersió per a busseig, amb accés des de platja o amb vaixell en Calp.