92 vots

Platges de Calp X

Platja de la Fossa

Platja de la Fossa

15 vots

La platja de la Fossa o de Llevant està situada a Calp, als peus del majestuós Penyal d'Ifach, lo que la converteix en un lloc molt especial. És de sorra fina i té quasi 1km de d'extensió. La protecció del penyal fa que tingui aigües tranquil·les normalment.

Playa Arenal - Bol

Playa Arenal - Bol

4 vots

La Playa del Arenal-Bol es una playa de arena fina y dorada. Con una longitud de 1.200 metros y una anchura de 40. Aquí disfrutaremos del mar y de las preciosas vistas de la bahía de Calpe, entre el Peñón de Ifach y el morro de Toix.

Playa Puerto Blanco

Playa Puerto Blanco

6 vots

Esta pequeña playa semiurbana de arena gruesa situada al norte del puerto deportivo que le da nombre, tiene una longitud de 100 metros y una anchura de 10 metros. Es idónea para la práctica de snorkel y buceo

Cales de Calp

Cala Collao o Racó del Corb

Cala Collao o Racó del Corb

8 vots

Aquesta cala té un espectacular emplaçament, al costat de la paret de pedra que formen els elevats penya-segats de la serra del Mascarat que s'endinsen al mar fins a arribar al cap anomenat Morro de Toix. Es tracta d'una cala de difícil accés, poc visitada en la qual estarem tranquils gaudint del paisatge i els seus fons marins.

Cala el Racó

Cala el Racó

11 vots

A los pies del monumental Peñón de Ifach, este es un enclave con preciosas vistas. Esta cala semiurbana es de grava y está delimitada por el dique de contención del puerto y el mismo peñón. Tiene una extensión de 70 metros por 20 de anchura. Tiene una afluencia media en temporada alta.

Cala Les Urques

Cala Les Urques

7 vots

Aquesta cala de pedres, se situa en un penya-segat prop del “Morro de Toix” amb unes vistes privilegiades de la ciutat de Calp i el seu espectacular penyal d'Ifach, que abruptament surt del mar cap al cel.

Cala del Penyal

Cala del Penyal

10 vots

Esta pequeña cala rocosa de 100 metros de longitud y 5 metros de anchura se encuentra ubicada entre la Playa de la Fosa y el Peñón de Ifach. Es una cala naturista tranquila recomendada para el snorkel o buceo.

Cala Cantal Roig

Cala Cantal Roig

6 vots

La Cala Cantal Roig, denominada así por una gran roca de color rojo que hallaremos allí mismo, se encuentra junto al puerto de Calpe, prácticamente a los pies del Peñón de Ifach, lo que nos regala unas bonitas vistas hacia este. 

Quines són les millors platges i cales de Calp?

Llistat de les millors cales i platges de Calp, ordenades segons la opinió de la nostra comunitat d'usuaris.

¿Quines son les millors platges de Calp?

Llistat de les millors platges de Calp, ordenades segons la opinió de la nostra comunitat d'usuaris.

¿Quines son les millors cales a Calp?

Llistat de les millors cales a Calp, ordenades segons la opinió de la nostra comunitat d'usuaris.

¿Quines platges i cales de Calp disposen de quiosquet, bars o restaurants?

Llistat de cales i platges de Calp que tenen servei de quiosquet, bar o restaurant prop d'elles amb servei de menjar i beguda.

¿Quines platges i cales de Calp tenen càmping?

Llistat de cales i platges de Calp que disposen prop de càmpings o zona d'acampada lliure.

¿Quines platges i cales de Calp són millors per a fer snorkel?

Llistat de cales i platges de Calp que recomanem per a practicar snorkel pels seus fons marins, la riquesa de la seva fauna o la qualitat de les seves aigües.

¿Quines platges i cales de Calp són millors per a iniciar una travessia de caiac o paddle surf?

Llistat de cales i platges de Calp que recomanem per a iniciar una ruta o travessia en taula de SUP (paddle surf) o en caiac. Per a això tenim en compte que tingui aparcament a prop i tingui bon accés fins al lloc i també que hi hagi rutes amb vista interessants.