Cales i Platges Calp

117 vots

Platges de Calp

Platja de la Fossa

Platja de la Fossa

17 vots

La platja de la Fossa o de Llevant està situada a Calp, als peus del majestuós Penyal d'Ifach, lo que la converteix en un lloc molt especial. És de sorra fina i té quasi 1km d'extensió. La protecció del penyal fa que tinga aigües tranquil·les normalment.

Platja Cantal Roig

Platja Cantal Roig

7 vots

La Platja Cantal Roig, denominada així per una gran roca de color roig que trobarem allí mateix, es troba al costat del port de Calp, pràcticament als peus del Penyal d'Ifach, la qual cosa ens regala unes boniques vistes cap a aquest.

Platja Arenal - Bol

Platja Arenal - Bol

5 vots

La Platja de l'Arenal-Bol és una platja de sorra fina i daurada. Amb una longitud de 1.200 metres i una amplària de 40. Aquí gaudirem de la mar i de les precioses vistes de la badia de Calp, entre el Penyal d'Ifach i el morro de Toix.

Platja Portet Blanc

Platja Portet Blanc

8 vots

Aquesta petita platja semiurbana de sorra daurada, situada al nord del port esportiu que li dóna nom, té una longitud de 100m i una amplària de 10m. És idònia per a la pràctica de snorkel i busseig.

Cales de Calp

Cala Collao o Racó del Corb

Cala Collao o Racó del Corb

9 vots

Aquesta cala té un espectacular emplaçament, al costat de la paret de pedra que formen els elevats penya-segats de la serra del Mascarat que s'endinsen al mar fins a arribar al cap anomenat Morro de Toix. Es tracta d'una cala de difícil accés, poc visitada en la qual estarem tranquils gaudint del paisatge i els seus fons marins.

Cala el Racó

Cala el Racó

12 vots

Als peus del monumental Penyal de Ifach, aquest és un enclavament amb precioses vistes. Aquesta cala semiurbana és de grava i està delimitada pel dic de contenció del port i el mateix penyal. Té una extensió de 70 metres per 20 d'amplària. Té una afluència mitjana en temporada alta.

Cala Les Urques

Cala Les Urques

8 vots

Aquesta cala de pedres, se situa en un penya-segat prop del “Morro de Toix” amb unes vistes privilegiades de la ciutat de Calp i el seu espectacular penyal d'Ifach, que abruptament surt del mar cap al cel.

Cala del Penyal

Cala del Penyal

11 vots

Esta pequeña cala rocosa de 100 metros de longitud y 5 metros de anchura se encuentra ubicada entre la Playa de la Fosa y el Peñón de Ifach. Es una cala naturista tranquila recomendada para el snorkel o buceo.

Cala Manzanera

Cala Manzanera

9 vots

Es tracta d'una petita cala de còdols situada a la urbanització La Manzanera. És un lloc tranquil amb boniques vistes, aigües cristal·lines i prades de posidònia on practicar snorkel i fugir de la massificació.

Cala Calalga

Cala Calalga

8 vots

Nos encontramos en una cala urbana, de arena fina y de una extensión de unos 100m de largo y 8 de ancho. Se encuentra al norte de la Playa de La Fossa o Levante, justo donde terminan los altos edificios de Calpe y empiza la zona de urbanizaciones. Su entrada al mar tiene poco desnivel por lo que es muy indicada para ir con niños y que puedan bañarse y jugar haciendo pie.

Cala bahia de les Bassetes

Cala bahia de les Bassetes

7 vots

La bahia dels Bassetes té un petit espigó que protegeix de l'onatge que ve del nord i nord-oest. Hi ha una cala de sorra d'uns 20m de longitud i 2 d'ample. Podrem accedir a la mar des de la cala i també des de l'espigó que disposa fins i tot d'una escala de piscina.

Cala del Mallorquí

Cala del Mallorquí

6 vots

Se trata de una pequeña cala virgen y rocosa situada entre Les Bassetes y Cala Calalga. Es adecuada para el snorkel por la tranquilidad de sus aguas y el bajo nivel de ocupación aun en la época estival.

Cala del Morelló

Cala del Morelló

6 vots

Es tracta d'una petita cala urbana de sorra fina de fàcil accés situada en una zona concorreguda d'aquest municipi. Des d'allí podrem gaudir d'unes boniques vistes al Penyal d'Ifach i un bany refrescant en les aigües cristal·lines del Mediterrani, així com practicar snorkel.

Banys de la Reina

Banys de la Reina

3 vots

Els Banys de la Reina són un conjunt 6 piscifactories d'època romana, que van ser tallades en aquesta zona rocosa de la costa. Van servir per a criar i proveir de peix fresc a les gents del moment i ara les podem gaudir com a piscines naturals on refrescar-nos protegits de l'onatge.

Cala Gasparet

Cala Gasparet

1 vots

Aquesta cala natural accessible solo per mar, envoltada de muntanya, entre dos sortints rocosos del Morro de Toix. En pocs llocs de la Costa Blanca podem gaudir d'un entorn tan muntanyenc i de mar al mateix temps.

Preguntes freqüents

Quines són les millors platges i cales de Calp?

¿Quines son les millors platges de Calp?

Llistat de les millors platges de Calp, ordenades segons la opinió de la nostra comunitat d'usuaris.

¿Quines son les millors cales a Calp?

¿Quines platges i cales de Calp són millors per a anar en família amb nens petits?

Llistat de cales i platges de Calp que tenen algunes condicions que les fan bones per a anar famílies amb nens. Valorem la comoditat de la sorra fina, que tinguin zones de jocs, que el desnivell d'entrada a la mar sigui poc pronunciat o que tingui aparcament a prop i bon accés a la platja.

¿Quins hotels o allotjaments puc trobar a Calp?

Vos deixem un llistat amb hotels, apartaments i altres allotjaments que hi ha a prop de Calp.

¿Quines platges i cales de Calp tenen bandera blava?

Llistat de cales i platges de Calp a les que se les ha atorgat la bandera blava?

¿Quins restaurants, bars o quiosquets hi ha en Calp?

¿Quines platges i cales de Calp disposen de quiosquet, bars o restaurants?

Llistat de cales i platges de Calp que tenen servei de quiosquet, bar o restaurant prop d'elles amb servei de menjar i beguda.

¿Quines platges i cales de Calp són millors per a fer snorkel?

¿Quines platges i cales de Calp són millors per a iniciar una travessia de caiac o paddle surf?

Llistat de cales i platges de Calp que recomanem per a iniciar una ruta o travessia en taula de SUP (paddle surf) o en caiac. Per a això tenim en compte que tingui aparcament a prop i tingui bon accés fins al lloc i també que hi hagi rutes amb vista interessants.

Quins són els millors llocs de Calp per a fer busseig?

Ací vos llistem els millors punts d'immersió per a busseig, amb accés des de platja o amb vaixell en Calp.