Cales i Platges Benissa

51 vots

Cales de Benissa

Cala dels Pinets

Cala dels Pinets

9 vots

Aquesta petita cala de sorra ficada en un sortint rocós, ubicada a Benissa. Te una altrazona que és una plataforma rocosa on també podem tombar-nos al sol. Aquest lloc té un encant especial i gaudim de boniques vistes, amb el penyal de Ifach sempre visible en l'horitzó. 

Cala Fustera

Cala Fustera

8 vots

Cala semiurbana de arena fina. Protegida a ambos lados por rocas con pinos que crean un precioso paisaje con cristalinas aguas de color esmeralda. Tiene una longitud de 80 metros y una anchura media de 25

Cala Llobella

Cala Llobella

5 vots

Esta cala es la más natural y salvaje de Benisa, nos encontraremos en ella como si estuviéramos alejados de la civilización, entre bosque de pinos, acantilados y el mar. Es de cantos rodados bastante grandes y una zona en el medio con una plataforma rocosa plana donde podemos tumbarnos. 

Cala Advocat

Cala Advocat

7 vots

Se trata de una cala pequeña de arena y rocas, con aguas cristalinas y tranquilas donde pasar un día agradable. Por sus características, es adecuada para ir con niños y para la práctica de snorkel.

Cala Baladrar

Cala Baladrar

6 vots

Esta preciosa cala semi urbana perteneciente al municipio de Benisa es de guijarros de tamaño medio con una zona central donde hay una plataforma de roca saliente. Se encuentra rodeada de una zona de bosque de pinos que le da un encanto especial y en días con poco oleaje vamos a poder disfrutar de unas aguas cristalinas de color esmeralda.

Cala Bassetes

Cala Bassetes

5 vots

Cala semi urbana en una zona natural con preciosas vistas del Peñón de Ifach. Tiene poca ocupación y es ideal para disfrutar del mar con tranquilidad, bañándonos en sus aguas turquesa y conectando con la naturaleza.

Preguntes freqüents

Quines són les millors platges i cales de Benissa?

¿Quines son les millors cales a Benissa?

Llistat de les millors cales a Benissa, ordenades segons la opinió de la nostra comunitat d'usuaris.

¿Quines platges i cales de Benissa són millors per a anar en família amb nens petits?

Llistat de cales i platges de Benissa que tenen algunes condicions que les fan bones per a anar famílies amb nens. Valorem la comoditat de la sorra fina, que tinguin zones de jocs, que el desnivell d'entrada a la mar sigui poc pronunciat o que tingui aparcament a prop i bon accés a la platja.

¿Quins hotels o allotjaments puc trobar a Benissa?

Vos deixem un llistat amb hotels, apartaments i altres allotjaments que hi ha a prop de Benissa.

¿Quines platges i cales de Benissa tenen bandera blava?

Llistat de cales i platges de Benissa a les que se les ha atorgat la bandera blava?

¿Quins restaurants, bars o quiosquets hi ha en Benissa?

¿Quines platges i cales de Benissa disposen de quiosquet, bars o restaurants?

Llistat de cales i platges de Benissa que tenen servei de quiosquet, bar o restaurant prop d'elles amb servei de menjar i beguda.

¿Quines platges i cales de Benissa disposen d'una zona per a furgoneta camper o autocaravana?

Llistat de cales i platges de Benissa on es pot passar nit amb la nostra furgoneta, camper o autocaravana. No significa que disposi dels serveis específics de subministrament d'aigua o abocament d'aigües negres. Si hi ha un càmping també s'inclou en aquesta llista.

¿Quines platges i cales de Benissa tenen càmping?

Llistat de cales i platges de Benissa que disposen prop de càmpings o zona d'acampada lliure.

¿Quines platges i cales de Benissa són millors per a fer snorkel?

Llistat de cales i platges de Benissa que recomanem per a practicar snorkel pels seus fons marins, la riquesa de la seva fauna o la qualitat de les seves aigües.

¿Quines platges i cales de Benissa són millors per a iniciar una travessia de caiac o paddle surf?

Llistat de cales i platges de Benissa que recomanem per a iniciar una ruta o travessia en taula de SUP (paddle surf) o en caiac. Per a això tenim en compte que tingui aparcament a prop i tingui bon accés fins al lloc i també que hi hagi rutes amb vista interessants.

Quins són els millors llocs de Benissa per a fer busseig?

Ací vos llistem els millors punts d'immersió per a busseig, amb accés des de platja o amb vaixell en Benissa.