37 vots

Platges de Benidorm

Platja de Llevant

Platja de Llevant

2 vots

La Platja de Llevant és una de les platges d'arena fina més conegudes de tota Europa. Està situada al costat del Racó de Loix i limita al nord amb la Punta Pinet de la  Serra Gelada i pel costat sud amb la Punta Canfali on es troba el centre de Benidorm.

Vore més
Platja de Ponent

Platja de Ponent

2 vots

La Platja de Ponent és la més extensa del municipi alacantí. Alberga una longitud de 3 quilòmetres i una amplària de 74 metres. Limita a l'est amb el port esportiu i a l'oest amb el Tossal

Vore més

Cales de Benidorm

Cala Finestrat

Cala Finestrat

9 vots

Cala d'arena en la qual a banda i banda trobem penya-segats de roques i una pineda que crea un espai natural especial i un paisatge amb molt d'encant. Ací podrem gaudir d'un dia de platja amb totes les comoditats en estar en una zona urbanitzada.

Vore més
Cala del Tio Ximo

Cala del Tio Ximo

9 vots

La cala del Tio Ximo, és una cala de pedres d'uns deu metres d'ample i altres vint de llarg i amb formacions rocoses a banda i banda. Es troba molt prop de Benidorm, on acaba la platja de Llevant, darrere de la Punta del Pinet, als peus de la part sud del parc natural de la serra Gelada.

Vore més
Cala Almadraba

Cala Almadraba

9 vots

És una cala nudista de sorra fina i zona de roques i còdols dins del Parc Natural de Serra Gelada. És un espai natural preciós, amb un paisatge rocós i amb bosc de pins, no pareix que estigam a Benidorm.

Vore més
Cala del Mal Pas

Cala del Mal Pas

4 vots

Aquesta cala urbana de 120 metres de longitud. Té una sorra daurada i fina i poc desnivell en entrar al mar. Protegida per un penya-segat de l'onatge i del vent, just al costat del centre històric de Benidorm. Ací es es troba el mirador conegut com el balcó del Mediterrani.

Vore més
Illa de Benidorm

Illa de Benidorm

2 vots

L'Illa de Benidorm, també coneguda com a illa dels periodistes, és un petit illot. Es considera que és una continuació de la Serra Gelada. Es troba enfront de la costa de Benidorm i posseeix un elevat interès paisatgístic, ecològic i mediambiental.

Vore més

Quines són les millors platges i cales de Benidorm?

Llistat de les millors cales i platges de Benidorm, ordenades segons la opinió de la nostra comunitat d'usuaris.

¿Quines son les millors platges de Benidorm?

Llistat de les millors platges de Benidorm, ordenades segons la opinió de la nostra comunitat d'usuaris.

¿Quines son les millors cales a Benidorm?

Llistat de les millors cales a Benidorm, ordenades segons la opinió de la nostra comunitat d'usuaris.

¿Quines platges i cales de Benidorm disposen de quiosquet, bars o restaurants?

Llistat de cales i platges de Benidorm que tenen servei de quiosquet, bar o restaurant prop d'elles amb servei de menjar i beguda.

¿Quines platges i cales de Benidorm son nudistes?

Llistat de cales i platges de Benidorm són naturistes i s'està permès el nudisme:

¿Quines platges i cales de Benidorm són millors per a fer snorkel?

Llistat de cales i platges de Benidorm que recomanem per a practicar snorkel pels seus fons marins, la riquesa de la seva fauna o la qualitat de les seves aigües.

¿Quines platges i cales de Benidorm són millors per a iniciar una travessia de caiac o paddle surf?

Llistat de cales i platges de Benidorm que recomanem per a iniciar una ruta o travessia en taula de SUP (paddle surf) o en caiac. Per a això tenim en compte que tingui aparcament a prop i tingui bon accés fins al lloc i també que hi hagi rutes amb vista interessants.