37 vots

Platges de Altea X

Platja de l'Olla

Platja de l'Olla

10 vots

És una platja de bitlles situada en el la badia d'Altea. Tenim unes vistes molt boniques, cap al nord amb la Serra de Toix i del Penyal de Ifach, al capdavant observem l'illot Illeta de l’Olla que forma part del parc natural de la serra Gelada. Sens dubte un preciós lloc on gaudir del mar.

Cap Blanch

Cap Blanch

2 vots

Esta playa se encuentra ubicada entre el Club Náutico de Altea y la Playa del Albir (Alfas del Pi). Su oleaje es moderado y está formada por grava fina y bolos. Tiene una amplia extensión de 1350 metros de longitud y 19 de anchura. Cuenta con numerosos servicios que harán que no tengamos que prescindir de ninguna comodidad.

Playa de la Roda

Playa de la Roda

1 vots

Esta playa urbana de grava y bolos se encuentra en el paseo marítimo de Altea. Se trata de la playa más concurrida del municipio alicantino. En ella encontraremos todo tipo de servicios.

Cales de Altea

Cales Punta del Marcarat

Cales Punta del Marcarat

10 vots

Aquesta península rocosa, s'endinsa en la mar creant una orografia molt característica i un paisatge molt bonic, en aquest lloc ens trobarem com en el paradís.

Illa de l'Olla

Illa de l'Olla

8 vots

Ens trobem a Altea i aquest petit illot està situat enfront de la Platja de l'Olla, a 470 metres de la costa. Des d'ací tenim unes vistes privilegiades tant de la serra Gelada com del gran penya-segat rocós que forma la serra de Toix enfront del mar i del penyal de Ifach.

Quines són les millors platges i cales de Altea?

Llistat de les millors cales i platges de Altea, ordenades segons la opinió de la nostra comunitat d'usuaris.

¿Quines son les millors platges de Altea?

Llistat de les millors platges de Altea, ordenades segons la opinió de la nostra comunitat d'usuaris.

¿Quines son les millors cales a Altea?

Llistat de les millors cales a Altea, ordenades segons la opinió de la nostra comunitat d'usuaris.

¿Quines platges i cales de Altea disposen de quiosquet, bars o restaurants?

Llistat de cales i platges de Altea que tenen servei de quiosquet, bar o restaurant prop d'elles amb servei de menjar i beguda.

¿Quines platges i cales de Altea són platjacan i es pot anar amb el nostre gos?

Llistat de cales i platges de Altea són platjacan i es pot anar amb la nostra mascota.

¿Quines platges i cales de Altea disposen d'una zona per a furgoneta camper o autocaravana?

Llistat de cales i platges de Altea on es pot passar nit amb la nostra furgoneta, camper o autocaravana. No significa que disposi dels serveis específics de subministrament d'aigua o abocament d'aigües negres. Si hi ha un càmping també s'inclou en aquesta llista.