Hi ha descripció per a aquest article en altres idiomes: menu.español
¿Quieres que tu anuncio se publique aquí?

▷ Cales i Platges a Xàbia 🌊

Platges de Xàbia

Platja de l'Arenal

7 vots
Platja de l'Arenal

Esta platja urbana es la més coneguda i turística de Xàbia. Es la única de sorra fina de tot el municipi i trobarem tot tipus d'activitats aquàtiques, serveis i restaurants.

Vore més

Playa de la Grava

Cala urbana GuijarrosCantos rodados |  410m de largo |  Ocupación: MitjanaD. Accés Fácil
5 vots
Playa de la Grava

Nos encontramos ante una de las playas urbanas mas cuidadas de la provincia alicantina de Jávea. Un espacio que a pesar de estar muy cerca de la zona urbana se conserva limpia y con ocupación media. Posee una longitud de 290 metros por 4 de ancho. Ubicada entre El Puerto Deportivo de Jávea y Playa Benissero – Muntanyar. Está galardonada con Bandera Azul.

Vore més

Playa Benissero - Muntanyar

7 vots
Playa Benissero - Muntanyar

Es una de las playas más extensas de la provincia de Jávea. Cuenta con 2 kilómetros de longitud por 30 metros de ancho. Ubicada entre la Playa del Arenal y el Port de Xávea. Al ser una playa urbana, hace que sea un espacio de ocupación media.

Vore més
Hotels a Xàbia

Troba el teu hotel en Xàbia i gaudeix de les teues vacances prop de la mar. Hem fet una selecció dels hotels i allotjaments més pròxims a cada platja de Xàbia, perquè t'arribe la brisa de la mar a la teua habitació.

Reserva el teu allotjament en Xàbia

Cales de Xàbia

Cala Tangó o Pope

6 vots
Cala Tangó o Pope

El nombre “pope”, se debe a un sacerdote que iba a bañarse todos los días. Estamos ante una de las calas más bonitas de la Costa Blanca de la provincia alicantina de Jávea. Se halla bajo los acantilados de la reserva del Cabo de San Antonio. Ubicada entre el Puerto de Jávea y el Parque Nacional Illot de la Mona.

Vore més

Cova del Llop Marí

Cala natural Roca |  540m de largo |  Ocupación: BaixaD. Accés Difícil
10 vots
Cova del Llop Marí

Esta cueva es una auténtica experiencia snorkel 

Vore més

Cala en Caló

Cala natural BolosCantos rodados |  40m de largo |  Ocupación: BaixaD. Accés Difícil
2 vots
Cala en Caló

Aquesta cala natural, que només té accés a través de la mar, és un autèntic paradís que delecta la vista amb la seva bellesa. Es troba en un racó que formen dos penya-segats que es troben en aquest punt. Un ve des de la Cala Granadella i un altre acaba en un sortint a la mar anomenada Torre Ambolo.

Vore més
Esports d'aventura i altres plans en Xàbia

Reserva les teues activitats d'aventura i plans per a gaudir al màxim de la mar. Hem fet una selecció dels millors plans en Xàbia perquè només hages de triar el que més t'agrade.

Veure totes les activitats i plans de Xàbia

Cala de Dins

9 vots
Cala de Dins

Aquesta cala està situada al sud de Xàbia, en un racó on comença la muntanya i hi ha grans penya-segats costaners. Gaudirem d'aigües tranquil·les i cristal·lines i d'un bonic lloc on passar el dia.

Vore més

Cala Muntanyar 2

6 vots
Cala Muntanyar 2

También conocida como Séquia de la Noria. Nos encontramos ante uno de los más llamativos y majestuosos espacios de la provincia de Jávea. Ubicada entre la Playa del Arenal y la Cala Blanca. Cuenta con una longitud de 1.700 metros por 50 de ancho.

Vore més

Cala Barraca o Portixol

Cala semiurbana Cantos rodadosRoca |  570m de largo |  Ocupación: AltaD. Accés Fácil
7 vots
Cala Barraca o Portixol

La cala Barraca o Portixol és una cala en un entronitzo preciós, situada entre el cap Cap Prim, el Cap Negre i enfront de l'Illa del Portixol. És de roques mitjanes i una part és una plataforma de roca. Tenim unes precioses cases de pescadors pintades de blanc i blau cel en portes i finestres, uns colors molt mediterranis.

Vore més

Cala Granadella

13 vots
Cala Granadella

La Granadella, es una cala de piedras situada en un enclave natural precioso, entre acantilados y bosque de pinos encontramos esta bonita puerta al mar. 

Vore més

Cala Ministre

7 vots
Cala Ministre

Recibió su nombre gracias al ministro de hacienda de aquella época. Nos encontramos frente a una pequeña cala de suma importancia en la histórica de la provincia de Jávea.  Ubicada justo detrás del Parador Nacional de Turismo de Javea, entre la Playa del Arenal y Playa Benissero – Muntanyar.

Vore més

Cala Blanca

8 vots
Cala Blanca

Cala Blanca, denominada así por el color blanquecino de la piedra de sus acantilados y formada por 3 caletas unidas entre sí por el litoral, es uno de los rincones más asombrosos del municipio alicantino de Jávea.

 

Vore més

Cala Sardinera

7 vots
Cala Sardinera

Nos encontramos ante una cala con una longitud aproximada de 200 metros. Espacio poco visitado en la provincia alicantina de Jávea, por su difícil acceso. Ubicada entre Cala Blanca y Playa del Portichol.

Vore més

Cala Ambolo

11 vots
Cala Ambolo
Nudista

Se trata de una cala de piedras, nudista, en la que se permiten las mascotas, y muy bonita, actualmente cerrada por desprendimientos.

Vore més

Esports d'aventura i altres plans en Xàbia

Reserva les teues activitats d'aventura i plans per a gaudir al màxim de la mar. Hem fet una selecció dels millors plans en Xàbia perquè només hages de triar el que més t'agrade.

  Veure totes les activitats i plans de Xàbia

Descobreix la costa i els fons marins de Xàbia

Ací pots veure les millors rutes de caiac, paddle surf o immersions en tub respirador, apnea i busseig en Xàbia que hem pujat la comunitat de 7 Mars. Coneix la costa i els fascinants fons marins de Xàbia abans de visitar-los. El teu també pots pujar les teues eixides a la mar i compartir-les amb la comunitat.

Snorkel Paddle Surf Busseig

Previsió del oratge a Xàbia

¿Quieres que tu anuncio se publique aquí?

Preguntes freqüents

Quines són les millors platges i cales de Xàbia?

¿Quines son les millors cales a Xàbia?

¿Quines platges i cales de Xàbia són millors per a anar en família amb nens petits?

Llistat de cales i platges de Xàbia que tenen algunes condicions que les fan bones per a anar famílies amb nens. Valorem la comoditat de la sorra fina, que tinguin zones de jocs, que el desnivell d'entrada a la mar sigui poc pronunciat o que tingui aparcament a prop i bon accés a la platja.

¿Quins hotels o allotjaments puc trobar a Xàbia?

Vos deixem un llistat amb hotels, apartaments i altres allotjaments que hi ha a prop de Xàbia.

 • Reservar allotjament a Xàbia
 • Mapa Booking Xàbia
 • Apartament Cala Blanca
 • Apartament Cala BLanca II
 • Casa Tosca Mar
 • Apartament Toscamar Jardín
 • Apartament Toscamar 90
 • Apartament Bella Hermosa
 • Apartament Cala Blanca III
 • Apartament Cofisa
 • Apartament Cofisa Vista Mar
 • Apartament Muntanyar
 • Apartament Karine
 • Apartament Golden Gate
 • Apartament Golden Life
 • Chalet Chelimen
 • Booking LINK muni
 • Habitación The Beach House
 • Apartament Pio X
 • Hotel Hotel Jávea

¿Quines platges i cales de Xàbia tenen bandera blava?

Llistat de cales i platges de Xàbia a les que se les ha atorgat la bandera blava?

¿Quines platges i cales de Xàbia disposen de quiosquet, bars o restaurants?

Llistat de cales i platges de Xàbia que tenen servei de quiosquet, bar o restaurant prop d'elles amb servei de menjar i beguda.

¿Quines platges i cales de Xàbia son nudistes?

Llistat de cales i platges de Xàbia són naturistes i s'està permès el nudisme:

¿Quines platges i cales de Xàbia disposen d'una zona per a furgoneta camper o autocaravana?

Llistat de cales i platges de Xàbia on es pot passar nit amb la nostra furgoneta, camper o autocaravana. No significa que disposi dels serveis específics de subministrament d'aigua o abocament d'aigües negres. Si hi ha un càmping també s'inclou en aquesta llista.

¿Quines platges i cales de Xàbia són millors per a fer snorkel?

Llistat de cales i platges de Xàbia que recomanem per a practicar snorkel pels seus fons marins, la riquesa de la seva fauna o la qualitat de les seves aigües.

¿Quines platges i cales de Xàbia són millors per a iniciar una travessia de caiac o paddle surf?

Llistat de cales i platges de Xàbia que recomanem per a iniciar una ruta o travessia en taula de SUP (paddle surf) o en caiac. Per a això tenim en compte que tingui aparcament a prop i tingui bon accés fins al lloc i també que hi hagi rutes amb vista interessants.