▷ Cales de La Vila Joiosa 🌊

Cala Racó del Conill

14 vots
Cala Racó del Conill
Nudista

Es tracta d'una cala nudista amb molt d'encant. Situada entre muntanyes i amb un bosc de pins que arriba fins al mar. Trobem dues cales, una de sorra i una altra de pedres, dividides per una gran llengua de pedra que fa d'aquest lloc un paisatge espectacular.

Vore més

Cala del Bol Nou

9 vots
Cala del Bol Nou

Aquesta petita cala de de 220m d'extensió i 30m d'ample, ens trobarem com en el paradís, té una bellesa especial. La seva mitjana grandària, la seva sorra fina i petita grava i els dos penya-segats de roca groguenca amb formes ondulades, creen un espai màgic i acollidor, on gaudir d'un dia de platja i relax.

Vore més
Hotels a La Vila Joiosa

Troba el teu hotel en La Vila Joiosa i gaudeix de les teues vacances prop de la mar. Hem fet una selecció dels hotels i allotjaments més pròxims a cada platja de La Vila Joiosa, perquè t'arribe la brisa de la mar a la teua habitació.

Reserva el teu allotjament en La Vila Joiosa

Cala Fonda

8 vots
Cala Fonda

Aquesta és una cala que és una plataforma de roca de poca grandària des d'on accedir al mar. És poc accessible ja que cal anar caminant però és un racó molt agradable en el que estar a soles. Molt bon lloc per a fer snorkel i gaudir del seu fons marí i entorn.

Vore més

Cala Malladeta

7 vots
Cala Malladeta

Aquesta cala és de bitlles i pedres té una extensió de 50 metres. Cal anar caminant i poques vegades he vist gent en ella. Està en un racó molt especial, per l'entorn en el qual es troba, amb una zona amb penya-segats, un petit bosc de pins i per les vistes de la Torre i la Vila Giacomina.

Vore més

Mapa amb les ubicacions

Esports d'aventura i altres plans en La Vila Joiosa

Reserva les teues activitats d'aventura i plans per a gaudir al màxim de la mar. Hem fet una selecció dels millors plans en La Vila Joiosa perquè només hages de triar el que més t'agrade.

  Veure totes les activitats i plans de La Vila Joiosa

Previsió del oratge a La Vila Joiosa