▷ Cales de Calp 🌊

Cala Collao o Racó del Corb

10 vots
Cala Collao o Racó del Corb

Aquesta cala té un espectacular emplaçament, al costat de la paret de pedra que formen els elevats penya-segats de la serra del Mascarat que s'endinsen al mar fins a arribar al cap anomenat Morro de Toix. Es tracta d'una cala de difícil accés, poc visitada en la qual estarem tranquils gaudint del paisatge i els seus fons marins.

Vore més

Cala el Racó

13 vots
Cala el Racó

Als peus del monumental Penyal de Ifach, aquest és un enclavament amb precioses vistes. Aquesta cala semiurbana és de grava i està delimitada pel dic de contenció del port i el mateix penyal. Té una extensió de 70 metres per 20 d'amplària. Té una afluència mitjana en temporada alta.

Vore més

Cala Les Urques

9 vots
Cala Les Urques

Aquesta cala de pedres, se situa en un penya-segat prop del “Morro de Toix” amb unes vistes privilegiades de la ciutat de Calp i el seu espectacular penyal d'Ifach, que abruptament surt del mar cap al cel.

Vore més
Hotels a Calp

Troba el teu hotel en Calp i gaudeix de les teues vacances prop de la mar. Hem fet una selecció dels hotels i allotjaments més pròxims a cada platja de Calp, perquè t'arribe la brisa de la mar a la teua habitació.

Reserva el teu allotjament en Calp

Cala Manzanera

10 vots
Cala Manzanera

Es tracta d'una petita cala de còdols situada a la urbanització La Manzanera. És un lloc tranquil amb boniques vistes, aigües cristal·lines i prades de posidònia on practicar snorkel i fugir de la massificació.

Vore més

Cala bahia de les Bassetes

9 vots
Cala bahia de les Bassetes

La bahia dels Bassetes té un petit espigó que protegeix de l'onatge que ve del nord i nord-oest. Hi ha una cala de sorra d'uns 20m de longitud i 2 d'ample. Podrem accedir a la mar des de la cala i també des de l'espigó que disposa fins i tot d'una escala de piscina.

Vore més

Cala del Morelló

8 vots
Cala del Morelló

Es tracta d'una petita cala urbana de sorra fina de fàcil accés situada en una zona concorreguda d'aquest municipi. Des d'allí podrem gaudir d'unes boniques vistes al Penyal d'Ifach i un bany refrescant en les aigües cristal·lines del Mediterrani, així com practicar snorkel.

Vore més

Banys de la Reina

4 vots
Banys de la Reina

Els Banys de la Reina són un conjunt 6 piscifactories d'època romana, que van ser tallades en aquesta zona rocosa de la costa. Van servir per a criar i proveir de peix fresc a les gents del moment i ara les podem gaudir com a piscines naturals on refrescar-nos protegits de l'onatge.

Vore més

Cala Gasparet

2 vots
Cala Gasparet

Aquesta cala natural accessible solo per mar, envoltada de muntanya, entre dos sortints rocosos del Morro de Toix. En pocs llocs de la Costa Blanca podem gaudir d'un entorn tan muntanyenc i de mar al mateix temps.

Vore més

Mapa amb les ubicacions

Esports d'aventura i altres plans en Calp

Reserva les teues activitats d'aventura i plans per a gaudir al màxim de la mar. Hem fet una selecció dels millors plans en Calp perquè només hages de triar el que més t'agrade.

  Veure totes les activitats i plans de Calp

Previsió del oratge a Calp