¿Quieres que tu anuncio se publique aquí?

▷ Cales i Platges a Moraira 🌊

Platges de Moraira

Les Platgetes

1 vots
Les Platgetes

Les Platgetes, és un conjunt de dues cales, una de sorra daurada i una altra de còdols. Ambdues estan connectades a través de la costa per una zona rocosa. Ideal per a fer snorkel o iniciar una ruta de caiac o paddle surf.

Vore més

Platja de l'Ampolla

1 vots
Platja de l'Ampolla

Al costat del Castell de Moraira, un petit fort construït en el segle XVIII amb la finalitat de protegir la costa de Teulada dels pirates barbarescos, es troba aquesta bonica platja de sorra fina. Les seves àmplies dimensions, 250 metres de longitud, la seva proximitat al nucli urbà i el seu fàcil accés, fan que tingui una alta ocupació durant els mesos d'estiu.

Vore més

Platja del Portet

8 vots
Platja del Portet

Aquesta platja de'arena fina és considerada una de les millors platges de la Costa Blanca, per les seues aigües cristal·lines de color turquesa i per les seua orografia, que li fa tenir poc onatge.

Vore més
Hotels a Moraira

Troba el teu hotel en Moraira i gaudeix de les teues vacances prop de la mar. Hem fet una selecció dels hotels i allotjaments més pròxims a cada platja de Moraira, perquè t'arribe la brisa de la mar a la teua habitació.

Reserva el teu allotjament en Moraira

Cales de Moraira

Cala Cap Blanc

1 vots
Cala Cap Blanc

Entre els municipis de Moraira i Benissa trobem cala Cap Blanc, una cala rocosa aïllada de la massificació de Moraira on gaudir de la tranquil·litat i de les aigües cristal·lines del Mediterrani. Si t'agrada el snorkel i la apnea, aquesta cala pot ser una bona opció.

Vore més

Cala del Portixolet

1 vots
Cala del Portixolet

Aquesta petita cala urbana es troba al costat del port, de camí a la Platja del Portet. Està amagada en un penya-segat i accedirem a ella baixant una escalinata. Està formada per una plataforma rocosa a diferents nivells on ens podem tombar i és un bon lloc per a fer snorkel.

Vore més

Cala de L'Andragó

1 vots
Cala de L'Andragó

És una cala semiurbana de còdols i plataforma de roca. Encara que està molt a prop a la carretera, a restaurants i urbanitzacions, té racons en els quals et sentiràs com en plena naturalesa. A més, la zona rocosa tenen un encant especial, és un lloc únic.

Vore més
Esports d'aventura i altres plans en Moraira

Reserva les teues activitats d'aventura i plans per a gaudir al màxim de la mar. Hem fet una selecció dels millors plans en Moraira perquè només hages de triar el que més t'agrade.

Veure totes les activitats i plans de Moraira

Esports d'aventura i altres plans en Moraira

Reserva les teues activitats d'aventura i plans per a gaudir al màxim de la mar. Hem fet una selecció dels millors plans en Moraira perquè només hages de triar el que més t'agrade.

  Veure totes les activitats i plans de Moraira

Descobreix la costa i els fons marins de Moraira

Ací pots veure les millors rutes de caiac, paddle surf o immersions en tub respirador, apnea i busseig en Moraira que hem pujat la comunitat de 7 Mars. Coneix la costa i els fascinants fons marins de Moraira abans de visitar-los. El teu també pots pujar les teues eixides a la mar i compartir-les amb la comunitat.

Snorkel

Previsió del oratge a Moraira

¿Quieres que tu anuncio se publique aquí?

Preguntes freqüents

Quines són les millors platges i cales de Moraira?

¿Quines son les millors cales a Moraira?

Llistat de les millors cales a Moraira, ordenades segons la opinió de la nostra comunitat d'usuaris.

¿Quines platges i cales de Moraira són millors per a anar en família amb nens petits?

Llistat de cales i platges de Moraira que tenen algunes condicions que les fan bones per a anar famílies amb nens. Valorem la comoditat de la sorra fina, que tinguin zones de jocs, que el desnivell d'entrada a la mar sigui poc pronunciat o que tingui aparcament a prop i bon accés a la platja.

¿Quins hotels o allotjaments puc trobar a Moraira?

Vos deixem un llistat amb hotels, apartaments i altres allotjaments que hi ha a prop de Moraira.

 • Reservar allotjament a Moraira
 • Mapa Booking
 • Hotel La Sort
 • Hotel Buigues
 • Hotel Serawa Moraira
 • Apartament The Paradise
 • Casa Les Platgetes
 • Apartament Sea Front
 • Apartament Front Line
 • Chalet Platgetes
 • Chalet Villa Katy
 • Chalet Villa Pacífico
 • Chalet Morena
 • Hotel Casa Lili
 • Hotel Caballito de Mar
 • Hotel One Thousand Waves
 • Booking LINK muni

¿Quines platges i cales de Moraira tenen bandera blava?

Llistat de cales i platges de Moraira a les que se les ha atorgat la bandera blava?

¿Quines platges i cales de Moraira disposen de quiosquet, bars o restaurants?

Llistat de cales i platges de Moraira que tenen servei de quiosquet, bar o restaurant prop d'elles amb servei de menjar i beguda.

¿Quines platges i cales de Moraira disposen d'una zona per a furgoneta camper o autocaravana?

Llistat de cales i platges de Moraira on es pot passar nit amb la nostra furgoneta, camper o autocaravana. No significa que disposi dels serveis específics de subministrament d'aigua o abocament d'aigües negres. Si hi ha un càmping també s'inclou en aquesta llista.

¿Quines platges i cales de Moraira tenen càmping?

Llistat de cales i platges de Moraira que disposen prop de càmpings o zona d'acampada lliure.

¿Quines platges i cales de Moraira són millors per a fer snorkel?

Llistat de cales i platges de Moraira que recomanem per a practicar snorkel pels seus fons marins, la riquesa de la seva fauna o la qualitat de les seves aigües.

¿Quines platges i cales de Moraira són millors per a iniciar una travessia de caiac o paddle surf?

Llistat de cales i platges de Moraira que recomanem per a iniciar una ruta o travessia en taula de SUP (paddle surf) o en caiac. Per a això tenim en compte que tingui aparcament a prop i tingui bon accés fins al lloc i també que hi hagi rutes amb vista interessants.