Cala Varadero

Alacant > La Vila Joiosa

Cala Varadero

Alacant > La Vila Joiosa
starstarstarstarstar_half 8 vots
local_parking restaurant

Es tracta d'una cala semi-urbana de grava mitjana i petita de 110 metres de llarg i 15 d'ample. Es troba a continuació del port de La Vila Joiosa anant cap al nord. Té una ocupació mitjana – baixa en temporada alta, per la qual cosa podrem gaudir tranquil·lament d'un dia de mar. Disposem de servei de llavapeus i del xiringuito Nou Varadero que obre dia i nit en temporada alta.

Vistes panoràmiques de la cala cap al nord.

Hi ha un passeig marítim per on podem fer un petit passeig, observar el paisatge i accedir a altres dues cales contigües que estan molt a prop. La Cala dels Estudiants i la Cala del Tio Roig. També podem asseure'ns en un dels seus múltiples bancs a contemplar el paisatge. Des de la part més al nord, observem la coneguda Platja del Torres a la qual podem accedir caminant en uns deu minuts, pujant per unes escalinates que hi ha en el passeig.

Ens trobem en un entorn molt bonic amb la característica que a la nostra dreta, hi ha una monticle que sobresurt de la resta i que en la seva entrada a la mar va modelant formacions rocoses amb grans canvis de desnivell i epais intricats. Per als aficcionats al snorkel podreu gaudir de boniques vistes subaqüàtiques en aquesta part i en l'espigó cap al port. També hi ha zones amb fons sorrenc i prades puntuals de posidònia oceànica.

Zona rocosa de la cala, ideal per practicar snorkel.

També és un bon lloc per a fer rutes de kayak i paddle surf ja que tenim fàcil accés al mar a través d'aquesta cala. Recomane anar direcció nord, cap a la Platja del Torres i una mica més, segons la vostra condició. Al·lucinareu amb el paisatge de tota aquesta zona de la costa, sinuosa i muntanyenca. Una destinació molt interessant seria la cala nudista Racó de Conill.

Disposem d'un aparcament d'uns 20 - 30 cotxes just al costat de la cala. I podem venir també en amb la línia 21 de l'autobús urbà parant al carrer Almadrava o caminant des de la Platja Central uns 15-20 minutos.

room   Cales i Platges La Vila Joiosa offline_bolt   Rànquing room   Cales i Platges Alacant

sentiment_satisfied_altchat Explica la teua experiència en aquest lloc

Comentaris

person
starstarstarstarstar_border
Paula
La Cala Varadero en Villajoyosa es una cala con un entorno precioso con formaciones rocosas. Es perfecta para hacer snorkel y disfrutar de las vistas ya que el agua está clara y transparente, perfecta para hacer este tipo de actividades!!