Cala Varadero

Alacant > La Vila Joiosa
9 vots

Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Es tracta d'una cala semi-urbana de grava mitjana i petita de 110 metres de llarg i 15 d'ample. Es troba a continuació del port de La Vila Joiosa anant cap al nord. Té una ocupació mitjana – baixa en temporada alta, per la qual cosa podrem gaudir tranquil·lament d'un dia de mar. Disposem de servei de llavapeus i del xiringuito Nou Varadero que obre dia i nit en temporada alta.

Vistes panoràmiques de la cala cap al nord.

Hi ha un passeig marítim per on podem fer un petit passeig, observar el paisatge i accedir a altres dues cales contigües que estan molt a prop. La Cala dels Estudiants i la Cala del Tio Roig. També podem asseure'ns en un dels seus múltiples bancs a contemplar el paisatge. Des de la part més al nord, observem la coneguda Platja del Torres a la qual podem accedir caminant en uns deu minuts, pujant per unes escalinates que hi ha en el passeig.

Ens trobem en un entorn molt bonic amb la característica que a la nostra dreta, hi ha una monticle que sobresurt de la resta i que en la seva entrada a la mar va modelant formacions rocoses amb grans canvis de desnivell i epais intricats. Per als aficcionats al snorkel podreu gaudir de boniques vistes subaqüàtiques en aquesta part i en l'espigó cap al port. També hi ha zones amb fons sorrenc i prades puntuals de posidònia oceànica.

Zona rocosa de la cala, ideal per practicar snorkel.

També és un bon lloc per a fer rutes de kayak i paddle surf ja que tenim fàcil accés al mar a través d'aquesta cala. Recomane anar direcció nord, cap a la Platja del Torres i una mica més, segons la vostra condició. Al·lucinareu amb el paisatge de tota aquesta zona de la costa, sinuosa i muntanyenca. Una destinació molt interessant seria la cala nudista Racó de Conill.

Disposem d'un aparcament d'uns 20 - 30 cotxes just al costat de la cala. I podem venir també en amb la línia 21 de l'autobús urbà parant al carrer Almadrava o caminant des de la Platja Central uns 15-20 minutos.

Prop de la Cala Varadero pots reservar taula i menjar a Nuevo Varadero. Pots veure tots els bars o restaurants de La Vila Joiosa a ElTenedor.es

Reseserva allotjament prop de Cala Varadero a Playa Varadero - Primera Linea de Playa - Paseo Playa Estudiantes - Holiday Home Taty. Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de La Vila Joiosa a Booking.com

Serveis

Bandera Blava
Aparcament
Amb bar o restaurant
Ombrel·les i gandules
Llavapeus
Socorrista
Lavabos
Papereres
Club Nàutic

Esports aquàtics recomanats par a fer a Cala Varadero, per altres usuaris.

Snorkel (2) Paddle Surf (2) Kayak (2) Surf (1) Kite Surf (1)

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

6 Fotografies

  Clubs i negocis a La Vila Joiosa

Comentaris

La Cala Varadero en Villajoyosa es una cala con un entorno precioso con formaciones rocosas. Es perfecta para hacer snorkel y disfrutar de las vistas ya que el agua está clara y transparente, perfecta para hacer este tipo de actividades!!

Preguntes freqüents

¿Quins hotels o allotjaments puc trobar a Cala Varadero?

Vos deixem un llistat amb hotels, apartaments i altres allotjaments que hi ha a prop de Cala Varadero.

¿Quins restaurants, bars o quiosquets hi ha en Cala Varadero?

Bars, restaurants i quiosquets de Cala Varadero :