Cala Manzanera

Alacant > Calp
9 vots
Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Es tracta d'una petita cala d'uns 40m de longitud i uns 5 d'amplària. està situada a la urbanització La Manzanera, coneguda pels edificis color vermell obra de l'arquitecte Ricardo Bofill en els anys 70, per la qual transitarem fins a arribar a un carrer amb el senyal de calçada sense sortida.

Img 3 Panorámica aérea con vistas del edificio

Encara que puguem accedir amb el nostre vehicle fins pràcticament la riba, aconsellem estacionar als carrers dels voltants, ja que dificultaria l'accés a la resta de visitants.

En arribar, ens trobarem una cala de còdols amb un nivell d'ocupació sota fins i tot en l'època estival, perquè sol estar freqüentada sobretot pels vilatans. Les seves aigües cristal·lines, la tranquil·litat i les prades de posidònia fan que aquest lloc es converteixi en l'idoni per a practicar tub respirador, així com per a relaxar-se gaudint de les meravelloses vistes al Penyal de Ifach i la Serra Gelada.

Img 1 Panorámica aérea con aguas cristalinas.

Així mateix, és un bon lloc per a iniciar una ruta de paddle surf o caiac ja que, com comentàvem en aquest post, podem transportar i descarregar el nostre equip en la mateixa riba.

Algunes dades que volem afegir sobre aquest lloc:

Recomanem l'ús d'escarpins.

No recomanada per a persones amb mobilitat reduïda.

No disposa de lloc de socors ni vigilància.

Img 5 Vistas de la cala con zona rocosa.

Pots veure tots els bars o restaurants de Calp a ElTenedor.es

Reseserva allotjament prop de Cala Manzanera a La Manzanera 113 - Apartamento frente al mar - La Muralla Roja - Manila Mar - ATOSAL61. Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de Calp a Booking.com

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

7 Fotografies

Comentaris

La Cala Manzanera se situa junto a la Urbanización La Manzanera, lo malo de esta cala es que es demasiado pequeña, son 40m de longituda pero a la vez que es pequeña es acogedora ya que tiene unas aguas bastante tranquilas...