Cala Malladeta

Alacant > La Vila Joiosa

Cala Malladeta

Alacant > La Vila Joiosa
starstarstarstarstar_half 6 vots

Aquesta cala és de pedres i bitlles té una extensió de 50 metres. Cal anar caminant i poques vegades he vist gent en ella. Està en un racó molt especial, per l'entorn en el qual es troba, amb una zona amb penya-segats, un petit bosc de pins i per les vistes de la Torre i la Vila Giacomina.

Vista panoràmica de la cala des del mirador de la Torre.

És un lloc que recomane per a la pràctica de snorkel ja que té uns fons marí variat amb roques, sorra i posidònia oceànica que crea racons interessants per a explorar. Podem anar cap a la platja Puntes del Moro recorrent tot el penya-segat que hi ha entre totes dues i gaudint del seu fons marí. En l'altra direcció arribarem a la platja del Paradís.

Just al costat de la Torre està el jaciment de la Malladeta, un santuari iber i després romà, des d'on feien observacions del sol per a saber els equinoccis que determinaven les èpoques de collita. Hi ha un mirador des d'on contemplar la cala i té vistes cap al sud, on veurem la platja del Paradís.

Vista panoràmica de la cala amb la Torre i el Santuari de la Malladeta al fons.

Es pot aparcar el cotxe a l'avinguda de la Marina Baixa i anar caminant cap a la cala en 5 minuts, porteu bon calçat, l'últims metres està molt empinat així que cal anar amb compte i porteu escarpins així caminareu més còmodament per la cala.

room   Cales i Platges de La Vila Joiosa offline_bolt   R√†nquing room   Cales i Platges de Alacant

sentiment_satisfied_altchat Explica la teua experi√®ncia en aquest lloc

Comentaris

person
starstarstarstarstar_border
Paula
La Cala Mallaeta en Villajoyosa no suele estar muy ocupada, su composición es de rocas, no es muy amplia ya que cuenta con 210 metros y de ancho 4 metros. Lo malo es que esta playa no tiene servicios regulares de limpieza, lo bueno es que tiene un hospital bastante cerca en el caso de que pueda ocurrir algo.