Cala Malladeta

Alacant > La Vila Joiosa
7 vots

Aquesta cala és de pedres i bitlles té una extensió de 50 metres. Cal anar caminant i poques vegades he vist gent en ella. Està en un racó molt especial, per l'entorn en el qual es troba, amb una zona amb penya-segats, un petit bosc de pins i per les vistes de la Torre i la Vila Giacomina.

Vista panoràmica de la cala des del mirador de la Torre.

És un lloc que recomane per a la pràctica de snorkel ja que té uns fons marí variat amb roques, sorra i posidònia oceànica que crea racons interessants per a explorar. Podem anar cap a la platja Puntes del Moro recorrent tot el penya-segat que hi ha entre totes dues i gaudint del seu fons marí. En l'altra direcció arribarem a la platja del Paradís.

Just al costat de la Torre està el jaciment de la Malladeta, un santuari iber i després romà, des d'on feien observacions del sol per a saber els equinoccis que determinaven les èpoques de collita. Hi ha un mirador des d'on contemplar la cala i té vistes cap al sud, on veurem la platja del Paradís.

Vista panoràmica de la cala amb la Torre i el Santuari de la Malladeta al fons.

Es pot aparcar el cotxe a l'avinguda de la Marina Baixa i anar caminant cap a la cala en 5 minuts, porteu bon calçat, l'últims metres està molt empinat així que cal anar amb compte i porteu escarpins així caminareu més còmodament per la cala.

7 Consejos para cuidar Calas y Playas

Esports aquàtics recomanats par a fer a Cala Malladeta, per altres usuaris.

Snorkel (2) Paddle Surf (1) Kayak (1)

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre

Comentaris

La Cala Mallaeta en Villajoyosa no suele estar muy ocupada, su composición es de rocas, no es muy amplia ya que cuenta con 210 metros y de ancho 4 metros. Lo malo es que esta playa no tiene servicios regulares de limpieza, lo bueno es que tiene un hospital bastante cerca en el caso de que pueda ocurrir algo.