Cala Les Urques

Alacant > Calp
8 vots
Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

La cala de les Urques es troba en el municipi de Calp, sota un penya-segat de la urbanització Maryvilla. Es tracta d'una cala de pedres i pels voltants trobem roques de major grandària i en alguns llocs també algunes plaques rocoses. Aquesta està orientada de tal forma que el sol li dóna tot el dia i tenim una fantàstica vista de part de Calp i de l'imponent penyal d’Ifach que sembla surar sobre el mar.

Si anem cap al sud, paral·lels al penya-segat, trobarem zones com si fossin mini serralades submergides que creen un meravellós fons marí, ideal per a submergir-se i practicar snorkel o busseig. És sens dubte un dels més rocosos que he vist per la zona. Conforme anem allunyant-nos de la cala en direcció al morro de Toix, trobem la cala de Gasparet i observem com també augmenta la profunditat, arribat a un punt en què el penya-segat descendeix completament en horitzontal. La sensació de trobar-nos dins de l'aigua enfront d'aquesta mola de pedra és indescriptible.

Per a arribar a la cala, el millor accés és des del port esportiu Port Blanc que es troba molt a prop i on tenim lloc per a aparcar. Hi ha unes barreres trencades o en desús per a l'accés al port, així que pot ser que siga privat durant els mesos d'estiu, encara que semblava tot bastant abandonat. Hi ha altres dues escalinates des de la urbanització Maryvilla. La que està més al sud, per un despreniment està mig trencada i no es recomana el seu ús. Tampoc l'accés a aquesta part ja que sembla que puga haver-hi més despreniments, però es troben en una zona molt allunyats de la cala.

Pots veure tots els bars o restaurants de Calp a ElTenedor.es

Reseserva allotjament prop de Cala Les Urques a Primera Linea - Grand Villa Peñón - Inspiración y Vacaciones - Villagame - Maryvilla 33 - Maryvilla 42F - Villa Acapulco - Villa Maryvilla - Maryvilla 41F - Bungalow Maryvilla. Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de Calp a Booking.com

Serveis

Aparcament
Es permeten gossos

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

15 Fotografies

Comentaris

En la Cala les Urques se puede disfrutar de un relajante día en el mar, se puede hacer buceo gracias a la claridad de sus aguas y gracias a ello se puede descubrir el fondo marino. Además se puede volver andando al pueblo donde se encuentran varios restaurantes y chiringuitos para tomar algo