Cala Gasparet

Alacant > Calp
1 vots
Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Aquesta cala natural accessible sols per mar, es troba a Calp, envoltada de muntanya, entre dos sortints rocosos del Morro de Toix. És de bitlles i còdols de gran grandària amb una longitud de 20m i 7m d'ample.

Cala de cúdols, rodejada de penya-segats.

Des de la cala, si mirem al voltant veurem els grans penya-segats que mostra la Serra de Toix en aquest punt, en pocs llocs de la Costa Blanca podem gaudir d'un entorn tan muntanyenc a vora de mar. A banda i banda hi ha plataformes de roca i en la part nord podem caminar sobre elles i explorar una mica la zona. Si arribem fins al sortint veurem el Penyal d'Ifach al fons.

Vistes des de la cala amb una embarcació.

Aquest lloc és ideal si t'agrada gaudir d'espais naturals sense aglomeracions, encara que no et podem assegurar que vagis a estar sol. Això sí, per a venir aquí hauràs d'arribar en algun tipus d'embarcació o suant una mica amb Caiac, taula de Paddle Surf o també pots venir nedant 350m des de la zona més al sud de la Cala les Urques.

Panoràmica de la cala.

Fent tub respirador és com arribem per primera vegada a aquesta cala i ens va encantar el paisatge marí i els fons rocosos que trobem en la ruta.

Penya-segats propers a la cala, abans del Morro de Toix.

Podeu veure com arribar fent una Ruta amb taula de Paddle Surf o Caiac des de la Platja Mascarat a Altea fins a la Cala Gasparet. Si us agrada practicar aquests esports, us recomanem encaridament aquesta ruta per a observar les precioses vistes d'aquesta zona de penya-segats enfront de la mar.

Finalment demanar-vos que us emporteu tot el que porteu amb vosaltres i si pot ser que us emporteu els residus que porta l'onatge, ja que aquí no hi ha servei de recollida d'escombraries. Que gaudiu d'aquest lloc!

Pots veure tots els bars o restaurants de Calp a ElTenedor.es

Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de Calp a Booking.com

Esports aquàtics recomanats par a fer a Cala Gasparet, per altres usuaris.

Snorkel (1) Apnea (1) Paddle Surf (1) Kayak (1)

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

7 Fotografies