Cala dels Pinets

Alacant > Benissa
9 vots

Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Aquesta petita cala de sorra ficada en un sortint rocós, es troba en un bonic racó del municipi de Benissa. Hi ha una altra part de la cala que és una plataforma rocosa on també podem tombar-nos al sol i accedir a l'aigua còmodament. Aquest lloc té un encant especial i gaudim de boniques vistes, amb el penyal de Ifach sempre visible en l'horitzó. 

Vista panoràmica de la zona

Disposem d'una rampa de formigó que arriba fins a la part rocosa de la cala pel que podem portar còmodament les embarcacions de paddle surf o caiac. L'espai és d'interès per a la pràctica de snorkel o busseig per les zones rocoses i les prades de posidònia que sempre alberguen vida marina

Cala d'arena

Prop d'ací es troba la cala Fustera cap al sud i la cala Llobella de majors dimensions al nord. Es troba en una urbanització on tenim una gran plaça en la qual podrem aparcar el nostre cotxe molt prop de la cala. No disposem de cap bar a prop pel que hem de portar menjar i beguda si passarem el dia.

Pots veure tots els bars o restaurants de Benissa a ElTenedor.es

Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de Benissa a Booking.com

Serveis

Aparcament

Esports aquàtics recomanats par a fer a Cala dels Pinets, per altres usuaris.

Snorkel (1) Paddle Surf (1) Kayak (1)

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

6 Fotografies

Comentaris

Playa apta para niños, se puede hacer una excursión a pie hasta la Mar Morta i Roques Negres. La cala es de grava y arena, aguas tranquilas y claras, no consta de servicios como duchas, bar... etc Muy recomendada por las vistas que ofrece y la tranquilidad
Cala de mis preferidas. Escondida, incluye bancos con mirador, senderos y zona de cala de arena escondida (muy acogedora) y zona de cala de roca. Ideal tanto en verano como en invierno por sus aguas azules y transparentes o para ver a cualquier hora del día. Está un poco complicado el acceso.