Cala del Morelló

Alacant > Calp
7 vots
Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Es tracta d'una petita cala urbana de sorra fina de fàcil accés situada en una zona concorreguda d'aquest municipi. Des d'allí podrem gaudir d'unes boniques vistes al Penyal d'Ifach i un bany refrescant en les aigües cristal·lines del Mediterrani, així com practicar snorkel.

Img 1 Panoràmica aerea amb el Penyal d'Ifach al fons.

La cala El Morelló, denominada així per trobar-se al costat d'un molí fariner del segle XIX amb aquest nom, es tracta d'una petita cala urbana d'uns 60 metres de longitud situada en el passeig marítim Ifanta Elena. A causa del seu fàcil accés i a la seva localització pròxima al jaciment romà conegut com els Banys de la Reina, fan que sigui un lloc bastant freqüentat per turistes sobretot en l'època estival.

Panoràmica de la cala amb part rocosa i zona d'arena.

Malgrat que està formada principalment per sorra fina, tot el litoral que la conforma és rocós així que, sumat al color turquesa de les seves aigües cristal·lines ens ofereix un lloc ideal per a la pràctica de snorkel. Sempre és agradable poder gaudir de les espècies del Mediterrani tan al nostre abast.

Detall de la cala.

Considerem que pot ser un bon punt d'inici per a una ruta en caiac o paddle surf cap al Penyal d'Ifach, ja que podrem estacionar el nostre vehicle als carrers dels voltants i sumat al fàcil accés fins a la mateixa riba, podrem transportar i descarregar el nostre equip amb total comoditat.

Detall de les aigües cristal·lines i la zona rocosa.

A més compta amb multitud de serveis que la fan encara més atractiva, com a dutxes llavapeus i vigilància, entre altres. En el tram des de la cala fins al port podreu trobar diversos restaurants on prendre alguna cosa.

Prop de la Cala del Morelló pots reservar taula i menjar a La Terraza. Pots veure tots els bars o restaurants de Calp a ElTenedor.es

Reseserva allotjament prop de Cala del Morelló a Port Europa - Les yeux dans le bleu - Rubino - Villa Guzman - Rubino 13B - Raelet - Raelet 2. Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de Calp a Booking.com

Serveis

Aparcament
Amb bar o restaurant
Socorrista
Papereres

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

6 Fotografies

Preguntes freqüents

¿Quins hotels o allotjaments puc trobar a Cala del Morelló?

¿Quins restaurants, bars o quiosquets hi ha en Cala del Morelló?

Bars, restaurants i quiosquets de Cala del Morelló :