Cala del Metge

Alacant > Albir
7 vots
Nudista

Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

La Cala del Metge és una preciosa cala de roques on es practica nudisme, situada a l'inici del del Parc Natural Serra Gelada, on comencen els desnivells i penya-segats enfront la mar.

Ens trobem a l'Albir, municipi del l'Alfàç del Pi. Des d'ací, podem observar un paisatge meravellós de la badia d'Altea que comença a la Platja del Albir i acaba en la Serra de Toix i també aconseguim veure Calp i el majestuós Penyal d'Ifach sobre el mantell blau del Mediterrani.

Panoràmica de la cala i platja del Albir i al fons.

Aquest lloc és molt recomanable per a la pràctica de snorkel; amb fons amb formacions rocoses, orografia canviant amb desnivells sota l'aigua, fins i tot amb una illeta davant de la cala. També és molt habitual veure passar gent fent paddle surf o kayak direcció a la propera Cala de la Mina o a la Punta Bombarda on es troba el centre d'interpretació Far de l'Albir.

Per als més experimentats i que estiguin en bona forma, poden anar fins a la Cala del Tio Ximo a Benidorm, recorrent tota la cara sud de la Serra Gelada i gaudint de les espectaculars vistes dels penya-segats i una petita illa, la Illa Mitjana.

Detall d'una zona de la cala entre formacions rocoses inclinades. 

Per a arribar fins ací, sortim des de l'aparcament del parc, i recorrent part del camí cap al far. Poc després de la primera corba pronunciada cap a l'esquerra, on hi ha una font, veurem una pista de terra que baixa cap a la cala. Abans d'arribar al final, haurem de girar a l'esquerra i seguir per una senda que va pegada a la tanca del xalet ja que l'anterior camí es va perdre per la erosió de la plutja. Podeu veure la senda en el vídeo de dalt. L'últim tram és bastant escarpat sobre roca pel que anireu millor amb calçat agarrat i per a la cala porteu escarpins.

Gent practicant Paddle Surf per la zona. Al fons Serra del Bèrnia, Serra de Toix i Penyal d'Ifach.

Que gaudiu d'aquest espai natural!

Pots veure tots els bars o restaurants de Albir a ElTenedor.es

Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de Albir a Booking.com

Serveis

Nudista

Esports aquàtics recomanats par a fer a Cala del Metge, per altres usuaris.

Snorkel (1)

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

6 Fotografies

Comentaris

Para mi es una de mis calas preferidas. Después de hacer una carrera hasta el faro siempre me gustar terminar la carrera en esta cala, disfrutar de un buen baño y secarme al sol. La recomiendo!! 👍👍