Cala del Mal Pas

Alacant > Benidorm
4 vots

Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Aquesta cala urbana de 120 metres de longitud i amb una mitjana de 20 d'amplària, té una sorra daurada i fina i se situa entre les conegudes platja de Llevant i platja de Ponent. Estarem més tranquils que en aquestes dues platges més concorregudes encara que hi ha prou gent en temporada alta.

Vistes des de l'esglèsia de San Jaume amb el espigó del port esportiu, la platja de Ponent i els gratacels de Benidorm al fons. 

Ens trobem en el centre històric de Benidorm, just sota la plaça on es troba l'església de Sant Jaume i on antigament hi havia un castell. Molta gent s'acosta al mirador del Castell per les seves vistes i baixa per unes escalinates al que es coneix com el balcó del Mediterrani, un dels punts més visitats i fotografiats de la capital turística de la Costa Blanca.

El desnivell des del mirador també conegut com a Punta Canfali, fins a la cala, forma un penya-segat i fa que estiga més protegida de l'onatge i del vent. Per l'altre extrem es troba el port esportiu. Des d'aquí, es pot anar amb vaixell fins a l'Illa de Benidorm o també fins a l'Illa de Tabarca. Aquestes dues destinacions són molt valorades per bussejadors i snorkelistes ja que són reserves marines protegides.

Vistes des del espigó del port esportir, mirant a la punta de Canfali on es pot observar l'esglèsia de San Jaume i el mirador anomenat balcó del Mediterrani. La illa de Benidorm s'observa al fons.

És bon lloc per a anar amb família i xiquets petits ja que el desnivell és suau quan s'entra a la mar i poden jugar prop de la riba.

És un lloc especial on practicar snorkel ja que tenim la part rocosa de la punta en la qual podem arribar nedant fins a la platja de Llevant o també endinsar-nos una mica en el mar fins a un guèiser artificial, molt cridaner des de l'aigua. Trobarem una estructura metàl·lica submergida que s'alça sobre un monticle de roca amb abundant posidònia i molta vida marina.

Hi ha aparcaments de pagament a prop i zona blava als voltants per a poder aparcar el nostre cotxe.

Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de Benidorm a Booking.com

Serveis

Bandera Blava
Amb bar o restaurant

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

4 Fotografies

Comentaris

Playa pequeña y acogedora de arena incluso el fondo, donde en temporada alta suele estar bastante concurrida pero fuera de temporada se está bastante tranquilo. Existe un mirador un poco más arriba del que se pueden apreciar unas muy buenas vistas. Aquí he hecho snorkel y pasar el día con amigos. La verdad que la recomiendo!