▷ Cala del Mal Pas 🌊

¿Quieres que tu anuncio se publique aquí?
4 vots

Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Aquesta cala urbana de 120 metres de longitud i amb una mitjana de 20 d'amplària, té una sorra daurada i fina i se situa entre les conegudes platja de Llevant i platja de Ponent. Estarem més tranquils que en aquestes dues platges més concorregudes encara que hi ha prou gent en temporada alta.

Vistes des de l'esglèsia de San Jaume amb el espigó del port esportiu, la platja de Ponent i els gratacels de Benidorm al fons. 

Ens trobem en el centre històric de Benidorm, just sota la plaça on es troba l'església de Sant Jaume i on antigament hi havia un castell. Molta gent s'acosta al mirador del Castell per les seves vistes i baixa per unes escalinates al que es coneix com el balcó del Mediterrani, un dels punts més visitats i fotografiats de la capital turística de la Costa Blanca.

El desnivell des del mirador també conegut com a Punta Canfali, fins a la cala, forma un penya-segat i fa que estiga més protegida de l'onatge i del vent. Per l'altre extrem es troba el port esportiu. Des d'aquí, es pot anar amb vaixell fins a l'Illa de Benidorm o també fins a l'Illa de Tabarca. Aquestes dues destinacions són molt valorades per bussejadors i snorkelistes ja que són reserves marines protegides.

Vistes des del espigó del port esportir, mirant a la punta de Canfali on es pot observar l'esglèsia de San Jaume i el mirador anomenat balcó del Mediterrani. La illa de Benidorm s'observa al fons.

És bon lloc per a anar amb família i xiquets petits ja que el desnivell és suau quan s'entra a la mar i poden jugar prop de la riba.

És un lloc especial on practicar snorkel ja que tenim la part rocosa de la punta en la qual podem arribar nedant fins a la platja de Llevant o també endinsar-nos una mica en el mar fins a un guèiser artificial, molt cridaner des de l'aigua. Trobarem una estructura metàl·lica submergida que s'alça sobre un monticle de roca amb abundant posidònia i molta vida marina.

Hi ha aparcaments de pagament a prop i zona blava als voltants per a poder aparcar el nostre cotxe.

Cala del Mal Pas - Vistes de la cala des de la pujada al Castell. Veïem la illa de Benidorm al fons i la punta Canfali amb el mirador a sobre.
Vistes de la cala des de la pujada al Castell. Veïem la illa de Benidorm al fons i la punta Canfali amb el mirador a sobre.
Cala del Mal Pas - Vistes des de l'esglèsia de San Jaume amb el espigó del port esportiu, la platja de Ponent i els gratacels de Benidorm al fons. 
Vistes des de l'esglèsia de San Jaume amb el espigó del port esportiu, la platja de Ponent i els gratacels de Benidorm al fons. 
Cala del Mal Pas - Vistes des del espigó del port esportir, mirant a la punta de Canfali on es pot observar l'esglèsia de San Jaume i el mirador anomenat balcó del Mediterrani. La illa de Benidorm s'observa al fons.
Vistes des del espigó del port esportir, mirant a la punta de Canfali on es pot observar l'esglèsia de San Jaume i el mirador anomenat balcó del Mediterrani. La illa de Benidorm s'observa al fons.
Cala del Mal Pas

Serveis

Bandera Blava
Amb bar o restaurant
Ombrel·les i gandules
Llavapeus
Socorrista
Lavabos
Papereres
Club Nàutic
Parada de bus o transport públic

Allotjament en Cala del Mal Pas

;

Previsió de l'oratge en Benidorm

Previsió vent i ones en
Benidorm  Alacant Costa Blanca

Com arribar a Cala del Mal Pas

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre

Comentaris

Playa pequeña y acogedora de arena incluso el fondo, donde en temporada alta suele estar bastante concurrida pero fuera de temporada se está bastante tranquilo. Existe un mirador un poco más arriba del que se pueden apreciar unas muy buenas vistas. Aquí he hecho snorkel y pasar el día con amigos. La verdad que la recomiendo!

Preguntes freqüents

Cala del Mal Pas va rebre el guardó de bandera blava?

Cala del Mal Pas sí que té el guardó de Bandera Blava a causa de la qualitat de les seues aigües, els serveis disponibles i a la gestió ambiental.

Hi ha aparcament a Cala del Mal Pas?

No, a Cala del Mal Pas no hi ha zones d'aparcament a prop.

Hi ha kioskets, bars o restaurants a Cala del Mal Pas?

Sí, a Cala del Mal Pas hi ha un kiosket, bars o restaurants propers.

És Cala del Mal Pas nudista o naturista?

No, a Cala del Mal Pas no es permet el nudisme.

Es Cala del Mal Pas una platjacan (platja canina) on es permet l'ingrés de gossos i mascotes?

No, a Cala del Mal Pas no es permet el accés a gossos i mascotes.

¿Es bon lloc Cala del Mal Pas par a pernoctar amb furgoneta camper?

No, a Cala del Mal Pas no hi ha lloc per a pernocatar amb furgoneta camper.

¿Hi ha zones per a autovaravenes en Cala del Mal Pas?

No, a Cala del Mal Pas no hi ha zones especials per a autocaravanes.

¿Es pot arribar amb bus o altre transport públic a Cala del Mal Pas?

Si, hi ha una parada de bus o d'altre transport públic pro de Cala del Mal Pas.

¿Quins serveis disposa Cala del Mal Pas?

Cala del Mal Pas disposa dels següents serveis:

  • Ombrel·les i gandules
  • Llavapeus
  • Socorrista
  • Lavabos
  • Papereres
  • Club Nàutic

¿Com arribar a Cala del Mal Pas?