Cala del Bol Nou

Alacant > La Vila Joiosa
9 vots
Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Aquesta petita cala de de 220m d'extensió i 30m d'ample, ens trobarem com en el paradís, té una bellesa especial. La seva mitjana grandària, la seva sorra fina i petita grava i els dos penya-segats de roca groguenca amb formes ondulades, creen un espai màgic i acollidor, on gaudir d'un dia de platja i relax.

Vista panoràmica de la cala i del acantilat que la rodeja.

És una cala semi-urbana que es troba a la Vila Joiosa, al costat de la coneguda Platja del Paradís, només separada per un penya-segat al qual podem pujar per una senda i gaudir de les vistes que ofereix aquest espai. Comptem amb els serveis en temporada alta de vigilància, dutxes de peus i un xiringuito. Ha estat distingida amb bandera blava el que ens indica la qualitat d'aquest espai natural i els seus serveis.

Té parts amb sorra fina i petits còdols, i també pedres mitjanes així que tenim bones zones per a tombar-nos i recomanem l'ús de escarpines per a anar pertot arreu i accedir al mar més còmodament.

Normalment es crea un núvol de pols blanca a la mar que li dóna un color turquesa a l'aigua però ennuvola la vista per a la pràctica de snorkel, però si anem a la part del penya-segat del nord, podrem gaudir de més claredat a l'ésser de fons rocós i hi ha zones boniques per a observar. També en la zona del sud podem gaudir de les vistes del fons rocós on acaba el penya-segat i podem anar nedant fins a la veïna platja nudista del Esparrelló.

Vista desde el centre de la cala cap a la zona sud. Arena fina, grava i penya-segat.

És un bon lloc per a iniciar rutes amb kayak o paddle surf, ja que tenim l'accés pròxim amb cotxe i tenim bones rutes tant cap al nord ( Platja del Paradís, Cala Malladeta, Cala Punta del Moro, Platja Centre ) com cap al sud ( Platja del Esparrelló, Cala La Caleta, Platja canina del Xarco). Tots dos recorreguts amb paisatges preciosos de penya-segats intercalats amb platges i cales.

Disposa d'un carrer amb aparcaments just al costat de la cala com amb l'ampli pàrquing que comparteix amb la platja veïna del Paraiso així que no tindrem problemes amb l'aparcament. També podem arribar amb la línia 1 del tramvia TRAM des d'Alacant, Benidorm o Dénia.

Pots veure tots els bars o restaurants de La Vila Joiosa a ElTenedor.es

Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de La Vila Joiosa a Booking.com

Serveis

Bandera Blava
Aparcament
Amb bar o restaurant
Llavapeus
Socorrista
Zona amb arbres

Esports aquàtics recomanats par a fer a Cala del Bol Nou, per altres usuaris.

Snorkel (2) Paddle Surf (2) Kayak (2)

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre

Comentaris

Esta playa es preciosa. Más tranquila de lo esperado, y con aguas maravillosas. Aunque recomiendo el uso de zapatillas acuáticas. El chirimguito, una pasada. Tienen conciertos de vez en cuando, para terminar un día de playa de la mejor manera. Hay aparcamiento antes de acceder a la playa, pero en temporada alta es bastante complicado encontrar aparcamiento, pero no imposible.
La Cala del Bou Nou es perfecta para una salida en familia, os aseguro que los niños y vosotros disfrutareis de ella. Es una cala muy bonita y la arena es de piedrecitas, pero en la orilla las piedras son más grandes, recomiendo el uso de escarpines. Las olas rompen muy próximas a la orilla con un tamaño más grande del habitual pero no es nada peligroso.