Cala de L'Andragó

Alacant > Moraira
1 vots

Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Aquesta és una cala semiurbana de còdols i plataforma de roca. Encara que està molt a prop a la carretera, a restaurants i urbanitzacions, té racons en els quals et sentiràs com en plena naturalesa. A més, la zona rocosa tenen un encant especial, és un lloc únic. La cala té una longitud de 150m sumant les dues zones i una amplària mitjana de 10m. Té una ocupació mitjana - alta en temporada d'estiu. Les cales més pròximes que tenim són La Cala del Cap Blanc o Les Platgetes.

Img 0 Panoràmica de la cala amb la terrassa del quiosquet just al costat.

Anem per la carretera des de Calp i poc abans d'arribar a Moraira, trobem la Cala L'Andragó, en una zona on hi ha diversos restaurants, que s'han construït al reclam d'aquest encant natural. La cala de còdols és bastant petita, d'uns 30 metres, però després disposa d'una gran plataforma de roca aplanada de 120m on podem situar-nos i accedir a la mar per a gaudir del Mediterrani. La primera zona de roca és molt ampla i disposa d'una escala de piscina inserida en ella que facilitarà a la gent d'una certa edat el seu accés a l'aigua.

Plataforma rocosa on tombar-nos amb la tovallola i accedir al mar. Disposa d'unes escaleres de piscina per entrar còmodament. 

En un punt, hi ha hagut despreniments i haurem de passar amb cura sobre les roques si volem accedir a la zona més a l'est. Hi ha una altra petita zona que ha estat acordonada, però si ens mantenim a distància no hi ha cap problema. Recomanem escarpins per a estar més còmodes movent-nos en qualsevol part d'aquesta cala, sobretot accedint a l'aigua.

Plataforma de roca que recorre tota aquesta zona.

És un lloc ideal per a gaudir de la mar i practicar esports aquàtics com snorkel. Coneixem bé la zona davant de la cala, que va prenent profunditat progressivament. Després de la primera zona amb pedres, anem trobant formacions rocoses que creen formes variades que són interessants per a veure i que s'intercalen amb la posidònia oceànica. Veurem molta vida en aquest preciós racó de la mar.

Curioses formacions rocoses en aquest racò.

També és un bon lloc on començar una travessia amb kayak o paddle surf, ja que l'aparcament està al costat i disposem d'una rampa d'accés fins a la cala per on baixar carregats amb el nostre equip. A més com és d'asfalt podrem muntar, desmuntar i netejar el nostre equip molt còmodament.

Zona rocosa més al est. 

L'aparcament és bastant ampli, d'unes 40 places però a l'estiu es queden curtes. Haurem de matinar per a agafar bon lloc. Aquí disposem d'àmplia varietat de restaurants molt prop de la cala o al llarg de la carretera, així que podrem menjar als voltants.

Prop de la Cala de L'Andragó pots reservar taula i menjar a Bretonnes beach - AOI Teppanyaki Japonés. Pots veure tots els bars o restaurants de Moraira a ElTenedor.es

Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de Moraira a Booking.com

Serveis

Aparcament
Amb bar o restaurant

Esports aquàtics recomanats par a fer a Cala de L'Andragó, per altres usuaris.

Snorkel (1) Busseig (1) Paddle Surf (1) Kayak (1)

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

9 Fotografies