Cala de la Palmera

Alacant > Alacant

Cala de la Palmera

Alacant > Alacant
starstarstarstarstar_border 9 vots
local_parking

Aquesta cala urbana, situada dins del Cap de l'Horta, en el terme municipal d'Alacant, és una petita cala de sorra d'uns 5 metres. A banda i banda tenim llengües de roca, en les quals també ens podrem tombar amb la tovallola ja que la roca és plana i arrodonida en gran part. També tenim un espigó artificial a l'esquerra i un altre natural a la dreta, per la qual cosa la cala queda bastant protegida de l'onatge.

Vista panoràmica

Té molt bones condicions per a practicar snorkel per lo protegida que es troba i per tota la costa rocosa que podem recórrer nedant i la seva poca profunditat prop de la costa. Els centres de busseig d'Alacant porten fins ací als seus alumnes per a realitzar els seus cursos de baptisme i open water. S'observen kayaks i gent practicant SUP o Paddle Surf per tota la zona del Cap de l'Horta. També és una zona de pas dins del camí que recorre tot el Cap de l’Horta per la costa, així que tenim múltiples activitats per a realitzar a part de gaudir del sol i d'un bany refrescant al mar.

Vista panoràmica

Hi ha un petit aparcament per a uns set o vuit cotxes just en l'entrada i també disposem d'aparcaments als carrers de la urbanització limítrofa. Pots venir també amb transport públic, tant amb l'autobús de la línia 22, parant en el Camí del Faro que està a 10 minuts caminant i amb la línia 4 del TRAM, en la parada Cap de l’Horta, amb el que tardarem 16 minuts.

Molt a prop anant feia el oest, tenim la cala nudista del Cantalar i cap al nord l'extensa platja de Muchavista, que pertany al municipi de El Campello. Fins que arribem a la platja, hi ha zones de roca on podem posar-nos a prendre el sol.

room   Cales i Platges de Alacant offline_bolt   R√†nquing room   Cales i Platges de Alacant

sentiment_satisfied_altchat Explica la teua experi√®ncia en aquest lloc

Comentaris

person
starstarstarstarstar_border
Anna B. Baeza
A pesar d'estar tan a prop de la ciutat, és una zona molt bonica, interessant i diversa paisatgísticament, fins i tot per a passejar a l'hivern. I un lloc emblemàtic, la cala de la Palmera, per als que vivim per la zona. Espere que no la llancem a perdre...
person
starstarstarstarstar_border
Desiree Hurtado Martínez
Llevo 12 a√Īos yendo al Cabo de Huertas y buceando por sus calas, es un lugar perfecto donde relajarse y desconectar. Pero es cierto que deber√≠a tener m√°s cuidados. Muy recomendable ver atardeceres all√≠ y sumergirse en sus aguas.
person
starstarstarstarstar_border
Paula
cala no muy concluida, diria un nivel medio. el oleaje es minimo aunque en alguna ocasión ha sido moderado por lo que recomiendo precaucion si deseas realizar snorkel cerca de la plataforma. esta muy conectada con el transporte publico que ofrece el ayuntamiento de alicante. La recomiendo por su tranquilidad
person
starstarstarstarstar_border
Emilio
Tiene una pinta espectacular, he navegado en la playa de arena de Campello y est√° sensacional, de hecho se realiza un campeonato de padel surf desde hace varios a√Īos, en esta zona sobre todo en verano hay que tener presente tambi√©n los vientos, por lo menos en la playa de Campello de arena suele entrar bastante mar. Perfecto para surfear.